Ak Parti Kartal Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Kartal Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatının düzenlediği Aralık ayı danışma meclisi toplantısı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  

Toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve  İl Koordinatörü Yavuzhan AHISKALI, İlçe Başkanı AV. Temurhan YILDIZ, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel  Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı  Hüsna BALCI , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin GÜÇLÜEL ve yönetim kurulu üyeleri, ana kademe mahalle başkanları, mahalle kadın kolları başkanları , mahalle gençlik kolları başkanları ve teşkilat mensupları katıldılar.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan danışma meclisi programı gündem sırasına göre saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Mükemmel bir slayt gösterisiyle sunulan faaliyet  raporlarının ardından ,dilek ve temenniler maddesine geçildi.Mahalle teşkilatlarından katılımcıların dilek ve temenniler maddesindeki düşünce ve  konuşmaları toplantıya renk kattı. Daha sonra Kartal Belediye Meclis üyesi Mehdi Akman  ve İL Genel Meclis üyesi Kenan Çakal tarafından, Belediye meclisi, İl Genel Meclisi çalışmalarıyla ilgili  danışma meclisi üyeleri bilgilendirildi. İl Koordinatörü Yavuzhan Ağıskalı, teşkilatla ilgili düşüncelerini ve önümüzdeki günlerdeki yapılacak olan  çalışma programını belirttikten sonra , danışma meclisi çalışmalarını değerlendirmek üzere ilçe başkanı Av. Temurhan Yıldız söz aldı.Teşkilat mensuplarına katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederken,  Haziran  2011 de yapılacak olan  seçimlere hazır olduklarını belirtti. Programın sonunda ise, bölgelerinde yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı eski mahalle başkanları birer plaketle ödüllendirildiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2010, 05:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17