Cahar Dudayev Parkı ve Gençlik Merkezi Açıldı

Cahar Dudayev Parkı ve Hasanpaşa Gençlik Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve 2 caminin meydan düzenlemesi yapılan törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Cahar Dudayev Parkı ve Gençlik Merkezi Açıldı
banner46

Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerine yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Hasanpaşa Mahallesi’ne yapılan Hasanpaşa Gençlik Merkezi ve Cahar Dudayev Parkı yepyeni görüntüsüyle ilçe halkının hizmetine sunuldu.


Farklı mimarisiyle Hasanpaşa Mahallesi’ne değer katan Cahar Dudayev Parkı ve Gençlik Merkezi’nde ilçe sakinleri için her şey düşünüldü. Bunun yanısıra Muhsin Yazıcıoğlu Parkı da kısa süre önce revizeye alınmıştı. Baştan başa yenilenen park modern oyun grupları ve oturma alanlarıyla vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca Kanuni Sultan Süleyman ve Yavuz Sultan Selim Camii’ne kazandırılan meydanlarda açılışın ardından hizmete sunuldu.

Açılış programlarında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Beş yıldır ekibimizle birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Sultanbeylimize vizyon projeler kazandırdık. TEM’i hizmete açtık. Ardından ilçemize yatırımlar geldi ve bu yatırımlar istihdamın artışını sağladı. Şu sıralar da Gölet’in açılışını konuşuyoruz. Hastanemiz de hızla tamamlanıyor” dedi.


Sultanbeyli’nin artık acil ihtiyaçlarını geride bıraktığını kaydeden Başkan Keskin, “İlçemizin asfalt oranını yüzde 99’a çıkardık. Ardından yaptığımız çalışmalarla ilçemizin kaldırım eksikleri de büyük ölçüde tamamlandı. Sultanbeyli’ye yeni okullar, gençlik merkezleri, parklar, meydanlar kazandırdık. Dere ıslah çalışmalarıyla Sultanbeyli çevre sorunlarını büyük ölçüde geride bıraktı” dedi. Başkan Keskin açılan gençlik merkezinin, parkın ve meydanların hayırlı olmasını diledi.


Açılış törenin konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Sultanbeyli’yi beş yıl öncesiyle kıyaslayın. Yapılan çalışmalarla nasıl değiştiğini, geliştiğini fark edeceksiniz. İlçemizin tüm hayal projeleri hayata geçti. Sultanbeyli sorunlarını geride bıraktı. İnşallah bundan sonra da daha da gelişecek” dedi.


İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol da, yeni açılan parkların ve gençlik merkezinin hayırlı olmasını diledi. Türkiye’de ve Sultanbeyli’de güzel işlere imza atıldığını ifade eden Erol, “Bizler eserlerimizle konuşuyoruz. Türkiye’de, Sultanbeyli’de yapılan çalışmalar ortada. Başkanımız büyük projeler hayata geçirdi. İnşallah bundan sonraki projelerini de hayata geçirecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 22:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17