Başkan ve avanesine lüks yemek, Halk'a tabldot mu?

İlçem Gazetesi her zaman doğruları ve gerçekleri belgeleriyle yazdı. Başkanın ve avanesinin yediği yemek 1 milyon 180 bin lira (eski parayla 1 trilyon 180 milyar), halkın yediği iftar yemeği 755 bin lira (eski parayla 755 milyar)

Başkan ve avanesine lüks yemek, Halk'a tabldot mu?
İlçem gazetesi gerçek belgeleri gözler önüne sermesine rağmen, sosyal medyadan bazı haramzadeler ve yandaşları inkar etmeye devam ediyorlar. Bizler bu pişkince üste çıkma gayretlerine şaşırmadık.


Gazetemiz Bulgaristan'da Kartal'ın paralarıyla lüks otelde içilen viski, rakı, votka, kırmızı şarap, fıçı bira vs. faturasını yayınlayarak, Kartal'ın emanetine sahip çıkması gereken Kartal Belediye başkanına "kimlere içirdin?" diyerek isim açıklamasını istemişti.  Fethi Satıcı'nın Başkan ÖZ'ün ağzıyla yazdığı yazıda başkan hiç bir şey olmamış gibi bizleri Allah'a havale ettiğini belirtmiş. Başkanımızın şahsını sever ve saygı duyarız.
O bizi Allah'a havale etsin, işimiz yeter ki Allah'a kalsın affedeceğini umuyoruz. Ya 450 bin nüfuslu Kartal'lı haklarını Allah'a havale ettiyse ne olacak? diye sorasımız geldi.


Gelelim haberimize.



Başkan 1 milyon 200 bin lira yemeğe harcamış!



Kartal Belediye meclisinde 2012 faaliyet raporları tartışılırken, Ak Parti Meclis Üyesi Mehdi Akman ciddi iddialarda bulunmuştu. Akman "Gelelim özel kalem müdürlüğünün harcamalarına. 2012 yılı bütçesinde özel kaleme 2 milyon 698 bin lira bütçe ayarlanmıştı. Başkan ben bu parayla doymam dedi 3 milyon arttırarak 5 milyon 547 bin lira bütçesini hazırlattı. Bunun 1 milyon 132 bin lirası personel gideri. Temsili ağırlama gideri 4 milyon 300 bin lira. 1 milyon 198 bin lira sadece yemeğe gitmiş. Başkanın ve avanesinin yediği yemek. Bazıları iftar yemeği falan diyebilir, bunlara değil. Çünkü başkan halka ucuz yemekler veriyor. 200 öğün iftar yemeğine 755 bin lira harcanmış. Onun haricinde başkan 1 milyon 200 bin lira başkan yemeğe harcamış. Sadece bir lokantadan 400 bin lira yemek alımı yapılmış" demişti.


Gazetemiz bazı belgeleri yayınlamıştı.



D........ A............... firmasının resmi ünvanı ise; Me.. İnş. Taah. Turz. Ve Tic. Ltd. Şti.'nin belgelerini ve ayrıntılarını yazmıştık. D........ A............... firması Alkollu restauranttır. Kestiği fautaraları ise %18 KDV ile kesmektedir. Yemek veren firmalar kanun gereği %8 KDV ile fatura keserlerken, Alkollü restaurantlar ise %18 KDV ile fatura kesmektedirler. O restaurantta iftar yemeği verenlere doğal olarak soruyoruz. İftar yemeğinde Alkol de mi verdiniz? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.


Halk'a tabldot yemeği, Avene'ye lüks yemek mi?


Ne demişti Akman "1 milyon 198 bin lira sadece yemeğe gitmiş. Başkanın ve avanesinin yediği yemek. Bazıları iftar yemeği falan diyebilir, bunlara değil. Çünkü başkan halka ucuz yemekler veriyor. 200 öğün iftar yemeğine 755 bin lira harcanmış. Onun haricinde başkan 1 milyon 200 bin lira başkan yemeğe harcamış. Sadece bir lokantadan 400 bin lira yemek alımı yapılmış" demişti.



Sadece D........ A.......... firmasının 1 belgesini yayınlıyoruz ve takdirini kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.


İşte O belge;




Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 04:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
kartal sevdalisi
kartal sevdalisi - 10 yıl Önce

Yaziklar olsun kartal hakinin verdigi vergilerle bulgaristanda mesk edenlere

kartal can
kartal can - 10 yıl Önce

ah aytekin kardeş madem yorumları yayınlamayacaksın neden yazdırıp durursun

ERKEN GÜNDOĞDU
ERKEN GÜNDOĞDU - 10 yıl Önce

bu sadece bir fatura. 400 bin diyosunuz. kimbilir sizin görmediğiniz ve bilmediğiniz kaç 400 bin yemiştir bunlar.

SIRADAKİ HABER

banner17