Altınok Öz'e soruyoruz '735 metre kare yeşil alanı sattın mı?'

Yeşil alana muhtaç Kartal'ın 735 metre kare yeşil alanı satıldı mı?

Altınok Öz'e soruyoruz '735 metre kare yeşil alanı sattın mı?'

Kartal Belediye başkanı sayın Altınok Öz'ün söylemleriyle icraatları nedense bir birinin tam tersi.


Neden mi? Açıklayayım. Sayın Öz belediye başkanı olduktan sonra "Kartal'ı seviyorum!" sloganını üretti ve meydanlarda bağıra bağıra halka söylettiğine tanık olduk.

 

Bu ne sevgi ahh, bu ne ızdırap!

 

Sayın Öz'ün Kartal sevgisi o kadar çok ki, Kartal'da otel ihtiyacı varken o gitti kendi baba Memleketi Nevşehir'e otel yaptı. En az 10 milyon lira (eski para ile 10 trilyon) para harcadığı iddia edilmekte. İddialar bununla da kalmıyor 40 civarında personel çalıştırıldığı da siyasi kulislerde dillendirilmekte. Yakacık'ta Huzur evini aldı. 12 trilyona mal olduğu iddia edilmekte. Şu an ne durumda biliyor musunuz? Ben söyleyeyim, atıl vaziyette bom boş yatıyor. Kartalspor'a el attı, Kartalspor baş aşağı düştü.  Karyapsan hacizlik, Kartal Belediyesi'nin borcu kamulaştırmasız el atmalarla 200 trilyonu geçtiği iddia edilmekte. Öz'ün Kartal sevgisini açalım mı biraz daha. Çocuk kreşlerini 11'e çıkarttık diye övünmekte. Yaptığı iyi şeylerden dolayı Allah razı olsun lakin, iskansız kreşler ve prefabrik kreşler Kartal'a hiç yakışmadı. Hayırseverlerden rica edilseydi her biri mahallelere prefabrik dikerdi zaten Kartal'da.

 

Sayın Öz'ün yeşil alan sevgisi!

Tekel arazisi için adeta seferberlik ilan eden Öz, geçen gün Esentepe'de içinde yeşile sevgi dolu sözler etti. Ne dedi Altınok Öz, “Şehirlerde yaşayan insanlar haklı olarak en çok yeşil alan istiyor, şehir yaşamının kargaşası içinde en çok yeşile ve doğaya özlem duyuyor. Ben de doğa ve yeşil aşığı bir belediye başkanı olarak, göreve gelir gelmez, Kartal’da park ve yeşil alanların artması için çalıştım."dedi.

 

735 metre kare yeşil alanı sattın mı?

"Ben doğa ve yeşil aşığı bir belediye başkanıyım" diyen Öz'e bir kaç sorum olacak. Cevaplarsa, söz buradan yayınlayacağım.


-Kartal 2692 Ada 39 Parsel de bulunan 735 metre kare yeşil alanı sattın mı?


-Tapusunu verdin mi?


-Parasını aldın mı? Kaç lira?


-Yeşil alanı satış usulünüz neydi?


-Üzerinde intifa olan yeşil alanın satışa verilemeyeceğini bilemeyen bürokratlarınız mı var! yoksa siz mi verdiniz?


Bu soruları cevaplamanız halinde kamuoyu aydınlanacaktır.


Seven ne yapmaz?


Evet demek oluyor ki, "Kartal'ı seviyorum" demekle Kartal sevilmiyormuş, değil mi dostlar. Yazı mı şarkı sözleri ile bitirmek istiyorum. Yeşilçam filmlerinde hep çalardı "Seven ne yapmaz!" Çok sevilen bir şarkıdır. Bir başka şarkı da ise "Bu ne sevgi ahh, bu ne ızdırap. Zavallı kalbim ne kadar harap" demekte.


Neyse gelelim Kartal'a ve şimdi hep beraber bağıralım "Kartal'ı seviyorum, Yaşasın Nevşehir!"


Sağlıcakla kalınız...

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 23:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
a_ozgul
a_ozgul - 10 yıl Önce

ayteki̇n kardeşi̇m allah senden razi olsun. senden başka bu kralin çiplak olduğunu söylemeye cesaret edecek başka bi̇r i̇nsan evladi yada gazeteci̇ daha yokmu şu kartalimizda yaa. ama önce menfaatler geli̇yor tabi̇. di̇ğer sözde gazeteci̇ arkadaşlar kalemleri̇ni̇ beledi̇yeden kopartacaklari i̇lan ve reklam paralarini düşündükleri̇ i̇çi̇n sözde başkan öz' tesli̇m etmi̇şler. yaziklar olsun onlarada. ama az kaldi atamizin dedi̇ği̇ gi̇bi̇ geldi̇kleri̇ gi̇bi̇ gi̇derler...

KARTAL CAN
KARTAL CAN - 10 yıl Önce

a_özgül aylardır ayakkabı kutuları , çelik kasalar, kol saatleri , paraları sıfırlamaları görmüyorsun inanmıyorsun da bunlara mı inanıyorsun pes yani ikisi arasında ne fark var sen sadece bakmak istediğin pencereden bakmak istiyorsun.

gulnaz vekıl
gulnaz vekıl - 10 yıl Önce

aytekın bey cok dogru seyler bunlar ben chp lı olarak altıok oze oy vermeyecegım

a_ozgul
a_ozgul - 10 yıl Önce

can kardeşim ben senin bahsettiğin kişileride lanetliyorum. rahat ol sen.

DENİZ DENİZ
DENİZ DENİZ - 10 yıl Önce

ben bu siteye bayılıyorum. Yiyen zihniyete karşı. millet deveyi hamuduyla götürüyormuş. Suçun küçüğü büyüğü olmaz. Kartalın parası nevşehir oteline akıyor. haklarımız haram zıkkım olsun...

SIRADAKİ HABER

banner17