Orçulluyuz, bir çulluyuz! turnuvası başladı.

Orçulluyuz, bir çulluyuz diyen futbol turnuvası başladı.

Orçulluyuz, bir çulluyuz! turnuvası başladı.

Erzincan Refahiye Orçul Yöresi Köyleri Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı.

Bu yıl Kartal Belediyesi tarafından desteklenen turnuvaya 24 futbol takımı katıldı. Başlangıcında daha önceki turnuvalarda ter dökmüş oyunculardan oluşan veteranlar takımları arasındaki müsabakayı Ünlü Futbol Hocası Giray Bulak yönetti.

Çaltı - Söğütlü ve Murat Çayırı ( A ) takımları arasında oynanan açılış müsabakasında başlayan turnuvayı izlemeye gelen isimler arasında CHP Parti Meclisi Üyesi Doç. Dr. Hüsnü SÜSLÜ, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal KISKANÇ, Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet ÇINAR ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan YÜKSEL, CHP İstanbul 1. Bölge 25. ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ağırman, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Tuncay ŞAHAN, Medet KISKANÇ ve Yücel SÜSLÜ, Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin TARAKÇI, Kartal Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Ali Rıza İKİSİVRİ, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz TÜRKMEN, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün ÇAPAR ve Refahiye İlçesi ile Orçul Yöresinin Dernek Başkanları ve Yöneticileri vardı.

İstanbul ‘un farklı ilçelerinde ikamet etmekte olan çok sayıda Orçullunun yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, köylerini temsil eden takımlar çekişmeli müsabakalar ortaya çıkardı. Tamamlanan ilk hafta maçları centilmence ve sportmenliğe yakışırı şekilde gerçekleşti.

Turnuva Komitesi tarafından yapılan açıklamada “ Yöremiz köylülerimizin kent hayatı koşuşturması arasında güzel bir vakit geçireceği, Yöremizin sosyal ve yerel anlamdaki etkisini arttıracağına inandığımız, kısacası birlikteysek güçlü olacağımızın ispatı olacak "Orçulluyuz, bir çulluyuz." diyenlerin turnuvasına katılan herkese teşekkür edilerek, hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Açıklamada organizasyonun amacının Yöre köylerinden gençlerin arasında birlik, beraberlik, dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlamak, sporun sevdirilmesi ve özendirilmesi olarak özetlenerek, Kartal Belediyesine desteği için teşekkür edildi. Turnuva müsabakaları Öncü Halı Saha Tesislerinde ( Cumhuriyet Mah. Seza Sk. No: 8/1 ( ERZİNCAN Mah. ) Kartal-İST. Tel: 0216 353 49 49 ) aşağıdaki programa göre devam edecek.

1. HAFTA SKOR 26 Mart 2017 Pazar

2. HAFTA SKOR 02 Nisan 2017 Pazar

3. HAFTA SKOR 09 Nisan 2017 Pazar

REFERANDUM NEDENİYLE TATİL SKOR 16 Nisan 2017 Pazar

4. HAFTA SKOR 23 Nisan 2017 Pazar

5. HAFTA SKOR 30 Nisan 2017 Pazar

6. HAFTA ( 1. TUR ) SKOR 07 Mayıs 2017 Pazar

7. HAFTA ( ÇEYREK FİNAL ) SKOR 14 Mayıs 2017 Pazar

8. HAFTA ( YARI FİNAL ) SKOR 21 Mayıs 2017 Pazar

9. HAFTA ( FİNAL ) SKOR 28 Mayıs 2017 Pazar

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 01:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17