Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı Lisesi Bakan ağırladı.

Okullarda Hayat Olsun Projesi Yakacık'ta hayat buldu.

Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı Lisesi Bakan ağırladı.

Okullarda Hayat Olsun Projesi” kapsamında Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı M.T.A.L. Okulunu ziyarette bulunarak “10 Bin Ağaç Toprakla Buluşuyor Kampanyası” dahilinde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte ağaç dikimine katıldı.

31 Mart Cuma günü gerçekleştirilen ziyaret esnasında bakan Eroğlu, “Okulunuzun ismini övgüyle duydum, bu nedenle bu okula gelmek istedim” diyerek Yakacık Yüksel İlhan Alanyalı M.T.A.L ailesini övdü. Kartal ilçesinde sağlık alanında eğitim veren tek resmi kurum olan lise çevre bilincinin oluşmasında her zaman bir adım daha önde olmaya çalışmakta.

Ziyaret esnasında Bakan Prof. Dr. Veysel EROĞLU fidan dikiminin ardından, öğrenci ve öğretmenlere fidan dağıtımı yaptı. Eroğlu Okul bahçesine asılması amacıyla kuş yuvaları dağıtarak, okul bahçesinde kuş cıvıltıları eşliğinde keyifli vakit geçirilmesini istediğini belirtti.

Bakan Eroğlu Kanlıca Orman ve Su işleri Müdürlüğüne, okul bahçesinin düzenlenmesi çalışmalarının bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 01:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17