Çağdaş Murat Sabancı, "Kartalspor kefeni yırttı!"

Kartalspor taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Murat Sabancı, Kartalspor’un 2. Yırı da çok daha başarılı olacağını kaydetti.

Çağdaş Murat Sabancı,
Kartalspor’un köklü bir kulüp olduğunu hatırlatan Sabancı, bu arada Kartalspor’un ilk yarı performansını ve başarısını yorumladı.

İkinci yarıda yapılacak iyi ve isabetli Transferlerle Kartalspor’un gücünü arttıracağını belirten Kartalspor Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Murat Sabancı, “İlk yarıda beklediğimiz sonuçlarla karşılaşamadık daha yukarıları hedefliyorduk, daha yukarılarda olmayı bekliyorduk. 

Kartalspor’un güçlü bir yönetime sahip olması her bakımdan avantaştır.  Örneğin Dumankaya’nın yönetimde olması, yönetimin iyi olması bize de bir hava kattı. Maddi ve Kulüp açısından da iyi olacağını düşündük. Ne var ki bir sportif başarı olmadı beklediğimiz bu değildi” hatırlatması yaptı.

TAKIMA VE YÖNETİME HERKES SAHİP ÇIKSIN

Sabancı, şöyle devam etti:”  Ama ikinci yarıda yapılacak iyi ve isabetli Trasferlerle Kartalspor ikinci yarıda tırmanışa geçecek ve hak ettiğimiz yerlerde olacağımızı düşünüyoruz.  İkinci yarıda iyi sonuçlar alıp ligi iyi bir şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum.  Taraftar olarak hedefimiz tabii ki Play Of oynamaktır. Yönetiminde istediği bu. Sonuçta onlarda canla başla çalışıyorlar ve gayret ediyorlar.

Kartalspor’un zaten mali imkânları ortada. Yönetim önceki yönetimlerden kalan borçlarla boğuşuyorlar ve bu miras kalan borçları kapatmaya çalışıyorlar. Sayın Hüseyin Kurt döneminde kalan borçlar bir yerde dolaylıda olsa Kartalspor’un başarılı olmasını önlüyor. Bu borçları o ona devretti, o ona devretti. Yeni yönetim bir şekilde toparlamaya çalışıyorlar.

Yönetimimize güveniyoruz ve sonuna kadar arkalarında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Hocamıza da güveniyoruz. Devre arasında yapılacak iyi Transferlerle yukarıya doğru çıkış yapacağımızı düşünüyorum. Bu arada Kartalspor taraftarlarında bir çağrıda bulunmak istiyorum. İkinci yarı için bütün taraftarlarımıza çağrım şudur; sonuna kadar takımlarını desteklesinler, Tribünleri doldursunlar.  Artık herkesin takımına ve yönetime sahip çıkması lazım. 

Kartalspor, Kartal’da yaşayan herkesin evinin en küçük çocuğudur bence. Her kes gelip 90 dakika Kartal spor’umuzun maçlarını seyretmesi lazım. Tribünleri doldurduğumuz zaman futbolcu illaki etkilenecek ve daha fazla bir performans sergileyecektir. 

Kartal’da tek aşkımız ve eğlencemiz Kartal spor’dur. Herkesin taşın altına elini  koymasını ve özellikle yönetime destek olunması gerekmektedir.  Herkesin evinin küçük çocuğu gibi görüyorum Kartalspor’u. Onun için herkes takımına sahip çıksın ve yönetimi de eleştirmesin.

Ben Kartalspor taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak yönetime güveniyorum. Sonuna kadarda yönetimin arkasındayım. Taraftar olarak ta yönetimin yanında ve arkasındayız. İkinci yarıda çok daha iyi olunacağını düşünüyoruz. Takım, hak ettiği yerde mutlaka olacaktır…

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 09:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Faruk Türk
Ömer Faruk Türk - 11 yıl Önce

başkan sen bizim herşeyimizzsin çok dğru konuşmuzsun yinee

Hüseyin Koç
Hüseyin Koç - 11 yıl Önce

çağdaş başkan gereken yorumu yapmış 2.yarı bize düşen tam destek olacaktır son sözümüz tribunde biz sahada siz play off aşkına

SIRADAKİ HABER

banner17