Kartal Belediyesi Van Deprem Yardım Malzemelerini Depoda Çürümeye Terketmiş!

Kartal Belediyesi 24.10.2011 tarihinde "Kartal Elini Van’a Uzatıyor" başlığı altında Van’a yardım eli uzatarak! ilçe genelinde yardım kampanyası başlatmıştı. Kartal basını da bu duyuruyu sitelerinden ve gazetelerinden halka duyurmuştu.

2012 yılında yaptığımız en bomba haber en çok okunanalar arasında yer almıştı. 2012'nin en çok okunanlarını sunmaya devam ediyoruz.

İşte o haberimiz;


Kartal Belediyesi 24.10.2011 tarihinde "Kartal Elini Van’a Uzatıyor" başlığı altında Van’a yardım eli uzatarak! ilçe genelinde yardım kampanyası başlatmıştı. Kartal basını da bu duyuruyu sitelerinden ve gazetelerinden halka duyurmuştu.

Yapılan duyuruda "Kartal Belediyesi’nce toplanan yardım malzemeleri teslimatları Kartal Ekolojik Pazar’ına ulaştırılabiliyor. Bölgede öncelikli olarak battaniye, çadır, kışlık giysi, kadınlar için hijyenik ped, çocuklar için bez, mama, ilaç ve temel besin maddelerine ihtiyaç duyuluyor." denilmişti.

Kartal'ın yardımsever halkı bu duyurudan sonra seferber olmuş ve Kartal Ekolojik pazarına yardımlar yığılmıştı. Burada yardımlar ayıklanıp kolilere konulmuş ve üzerlerine içindeki malzemelerin cinsi ve kaç adet olduğunu belirten etiketler yapıştırılmıştı.

İŞTE SİTEMİZDE ÇIKAN O HABERİMİZ;


Kartal Belediyesi Van’a yardım eli uzattı. İlçe genelinde başlattığı yardım kampanyası büyük ilgi gördü.

KARTAL'LI DUYARLILIĞI İLE TAM NOT ALDI
Yardım göndermek isteyen vatandaşlar Kartal Ekolojik Pazarı’na akın ederek yardımlarını getirdiler. Battaniye, çadır, kışlık giysi, kadınlar için hijyenik ped, çocuklar için bez, mama, ilaç ve temel besin maddeleri, kazaklar, ceketler, pantolonlar, ayakkabılar ve envayi çeşit giysiler getirildi.


YARDIMLAR VAN'A GİTMEMİŞ! KARTAL'DA DEPODA ÇÜRÜYOR!

Van'a ne kadar yardım gittiği bilinmez ama aldığımız telefon ihbarı üzerine, Yakacık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezinin alt katında bulunan İSPARK'a ait otoparka intikal ettik. Gördüklerimiz karşısında hayretler içinde kaldık. Tırlar dolusu yardım malzemeleri burada çürümeye terk edildiğini ve bazı kolileri suyun içinde ıslanmış halde gördük.

HALK NASIL GÜVENECEK!

CHP'li Kartal Belediyesi Başkanımız Altınok Öz umuyoruz ki halkın güven duyarak emanet ettiği bu depremzedelere yollanmayan yardım malzemeleri için mantıklı bir açıklama yapar. Yoksa Allah muhafaza olası başka bir depremde halk bir daha "Sosyal Demokrat Belediyeler derneği üyesi Kartal Belediyesine yardımlarını emanet eder mi?" sorusu akıllara gelmekte.

Buranın haricinde başka depolarda da yardımların bekletildiği tahmin edilmekte. Gelişmeleri siz okurlarımıza sunacağız.

Kolide yardımın gönderildiği tarih ve gönderen firmanın bilgileri var.


CHP SULTANBEYLİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN YARDIM GELMİŞ




YORGAN VE BATTANİYELER ÇUVALLARDA




Önceki Belediye Başkanı tarafından yaptırılan sıfır mobilyaların ve koltuklarında yıllardır burada çürümeye yüz tuttuğunu gözlemledik. Koltuklar, dolaplar ve sehpaları. Neden kullanılmadıklarını ve ne yapılacağını merak ediyorsanız, açıklama gelirse onu da siz okurlarımıza duyuracağız.
Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17