Has Parti İstanbul'da İstifa Depremi!

Has Parti İstanbul'da İstifa Depremi!

Has Parti istanbul'da Grup adına açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı: Selçuk KARASU;

Türkiye’de “siyaset” ve “demokrasi” üzerinde vesayet kurmak isteyenler hiçbir zaman çabalarını sona erdirmemiştir. Siyaset, en az sivil- asker bürokratik egemenler kadar, siyasi parti lider ve ekiplerinin iki dudağı arasında sıkışmıştır. Türkiye’nin bugünü ve geleceği önündeki en temel problem budur.

Yeni dönemde siyaseti güçlülerin işi olmaktan çıkararak halkın egemen olduğu alan haline getireceğiz. Bunun için üyelerimiz partimizin esas sahibi haline gelmesi gerekir.   Demokrasi lüks bir mal değil, aşımız, işimiz ve ekmeğimizdir.

Bürokrasinin vesayetinden yakınan siyasetçiler, kendi partilerindeki vesayet sisteminin varlığına ise asla itiraz etmemektedirler.

Türkiye siyasetini yeniden formatlamak üzere yola çıkan  Has Parti bu nezaket ve zerafet siyasetinden uzaklaşmıştır.

Türkiye’de ki sistem vesayet sistemidir. Halksız demokrasidir… diyerek, “SİYASAL SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK” vaadi ile yola çıkan Has Parti ve yukarıdaki  ifadelerin sahibi Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ilk demokrasi zafiyetini;  İl Başkanımız Abdullah Demirhan’ı  gerekçe göstermeden, teşkilatlarının görüşünü almadan, yerine yeni bir başkan atamıştır.

Tepkimiz ; Eski tarz  “dayatmacı ve biat” siyasetinedir.

Tepkimiz; Siyaset, en az sivil- asker bürokratik egemenler kadar, siyasi parti lider ve ekiplerinin iki dudağı arasında sıkışmıştır. Türkiye’nin bugünü ve geleceği önündeki en temel problemin halen devam etmesinedir.

Tepkimiz  Sn.Genel Başkanımız'ın bu tasarrufunadır.

Grup adına açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı: Selçuk KARASU

"Parti içi vesayete karşı çıkan çok sayıda İstanbul Milletvekili adayı, 7 İl Başkan Yardımcısı, 30 İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Maltepe, Beyoğlu, Şile, Sarıyer,Avcılar, Bakırköy, Esenyurt Teşkilat Mensuplarımızın tamamı, diğer İlçelerimizdeki Teşkilat Mensuplarımızın da büyük bir kısmı olmak üzere yaklaşık 550 kişi Partideki görevlerinden ayrılmıştır." Dedi

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

BİR İSTİFA MESAJI DA MALTEPE'DEN GELDİ

PARTİMİZİN İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA YAŞANAN İL BAŞKANI DEĞİŞİKLİĞİNİN,PARTİ TEAMMÜLLERİNE,PARTİ PROGRAMIMIZA VE GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN PROF.DR.NUMAN KURTULMUŞ’UN SÖYLEMLERİNDE BULUNAN ÜYELER VE TEŞKİLATLARIN GÖRÜŞLERİNE HER DAİM DEĞER VERİLECEĞİ İLKELERİNE AYKIRI SERGİLENEN TUTUMDAN DOLAYI HAS PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.

SİNAN TEKİN

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2011, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17