Hamza Gezmiş (Kartalspor kaptanı) , özür diledi.

 ...

Hamza Gezmiş (Kartalspor kaptanı) , özür diledi.

 

Bu hafta oynanan Ç.Rizespor karşılaşmasının 80. Dakikasında ikici sarı karttan kırmızı kart görerek takımını eksik bırakan Kartalspor kaptanı Hamza Gezmiş, özür diledi.

Rizespor karşılaşmasında mağlup duruma düşmelerinin ardından rakip takım oyuncularının tutumu ve karşılaşmanın hakeminin bu tutuma çanak tutmasıyla gerginleşen oyunun neticesinde sinirlerine hakim olamadığını ve istemeden de olsa kırmızı kart gördüğünü ifade eden Hamza Gezmiş, takım arkadaşları ve teknik ekipten özür diledi.

Kartalspor kaptanı Hamza Gezmiş, “Oyunun gerginleştiği anlarda kendime hakim olmam gerekirdi ama olamadım, istemeden de olsa kırmızı kart görerek takımı eksik bıraktığım için, takım arkadaşlarımdan ve teknik ekibimizden özür diliyorum.

Karşılaşma sonrasında takım arkadaşlarımızla bir araya gelerek aynı hataları diğer maçlarda tekrarlamamak adına özeleştirimizi yaptık, neticesinde defansta daha dikkatli olmamız gerektiğini, daha sakin olmamız gerektiğini, rakip oyuncu ve hakeme çok fazla takılı kalmamız gerektiğini çıkarttık. Bu maç bize ders niteliğinde oldu.

İki hafta üst üste maç kaybetmemiz hedeflerimiz açısından kötü oldu. Birlik beraberliği iyi olan bir ekibiz. Güngörenspor karşılaşması bu kötü gidişatı durdurmak adına bir fırsat diye düşünüyorum. Rakibimizin bulunduğu durum bizi ilgilendirmiyor, oradan galibiyetle ayrılarak olumsuz havayı tekrar olumlu hale dönüştürmeye çalışacağız.

Kartalspor taraftarı ciddi anlamda takımını seven, sahip çıkan bir taraftar. İç saha yada deplasman olsun her şartta bizi destekliyorlar. Bu takımda onlara layık bir takım, ciddi anlamda iyi niyetli futbolculardan kurulu bir takım, teknik ekip ve yönetimde aynı şekilde iyi niyetli şekilde bir şeyler başarmaya çalışıyorlar.

Taraftarlarımız aynı şekilde bize destek versinler, bu takım onları utandırmayacaktır. Profesyonel düşünceye belki ters düşer ama, bizde mağlubiyetler sonrasında onlardan daha fazla üzüntü yaşıyoruz. Futbolun içerisinde bu gibi sonuçlar var fakat profesyonelliğimizin altında bulunan amatör ruhumuz mağlubiyetler sonrasında bizim oldukça üzülmemize neden oluyor.

Güngören ve Giresun karşılaşmasında bu mağlubiyetleri telafi edecek pozisyondayız. Bu hafta görev alamayacağım ama arkadaşlarıma güveniyorum ve Güngörenspor karşılaşmasında galibiyetle ayrılarak tekrar çıkışa geçeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2011, 06:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17