Ali Kılıç'tan Hristiyanlara büyük Jest! Maltepe'ye Noel ağacı dikecek

Maltepe Belediyesi, hristiyan vatandaşların Noel (Doğuş) Bayramı’nı kutlamak için Maltepe Meydanı’na "Noel Ağacı" dikecek.

Ali Kılıç'tan Hristiyanlara büyük Jest! Maltepe'ye Noel ağacı dikecek
banner46
20 Aralık'taki etkinliğe, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve İstanbul Protestan Kilisesi Vakfı (İPKV) Başkanı Timur Topuz başta olmak üzere, İPKV Altıntepe Protestan Kilisesi Pastörü Carlos Madrigal, Maltepe Belediyesi İnanç Birimi Müdürü Murat Korkmaz, İPKV Altıntepe Protestan Kilisesi cemaati, Türkiye ve İstanbul Hristiyan kiliselerinin ve camialarının önemli isimleri, diğer inanç kurumlarının temsilcileri katılacak. "Hallelujah Korosu" tarafından mini bir konserin de verileceği etkinlikte, dualarla noel ağacının açılışı yapılacak.  



Maltepe Belediyesi ve İstanbul Protestan Kiliseleri’nin “Ortak Noel Kutlaması” programı da Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Etkinlikte, 40 kişilik Meksika Folklor Grubu renkli ve neşeli performansıyla sahnede yerini alacak. İsa’nın Tutkusu” filminin soundtrack bestecisi, ünlü Ney Ustası Pedro Eustache’nin muhteşem solosu ile sürecek etkinlik, sanatçı Alberto Mottesi’nin okuyacağı ilahiler eşliğinde sona erecek.




NOEL (DOĞUŞ) AĞACI AÇILIŞI ETKİNLİĞİ


Tarih   : 20.11.2014 (Cumartesi)

Saat     : 14.30

Adres   : Maltepe Meydanı Tören Alanı, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi, Maltepe/İstanbul

2014 NOEL (DOĞUŞ) BAYRAMI MALTEPE BELEDİYESİ VE İSTANBUL KİLİSELERİ PROTESTAN KİLİSELERİ ORTAK KUTLAMA PROGRAMI ETKİNLİĞİ

Tarih    : 21.11.2014 (Pazar)

Saat      : 17.00

Adres     : Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM) Kardelen 1 Salonu    
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 21:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kartal Can
Kartal Can - 9 yıl Önce

hurma ağacıda isteriz , yoksa hristiyanlaşırız önlem almak lazım.

SIRADAKİ HABER

banner17