Zeki Bayındır Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı

Ak Parti Kartal ilçenin kurucularından Zeki Bayındır, Ak Parti Kartal ilçe başkanlığına belediye başkan aday adaylığı için müracaat etti.

Zeki Bayındır Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı

Ak Parti Kartal ilçe başkanlığına belediye başkan aday adaylığı için müracaat eden Zeki Bayındır'ın belgelerini Temel Yaz kabul edip, kendisine başarılar diledi.


Z
eki Bayındır kimdir? Gazetemize açıkladı.

 

Erzurum da doğdum, ilkokul 2.sınıfın ilk yarısına kadar Erzurum da okudum. Babamın rahatsızlığı nedeniyle 1972 yılında istanbul Kartal'a geldik. Ergenekon ilkokulundan 1976 yılında mezun oldum. Pendik İmam Hatip lisesinin ilk mezunlarındanım.1985 yılında Katar Üniversitesinde okumaya gittim. Katar da okuyan ilk Türk talebesiyim. Sonra İstanbul'a dönünce Marmara üniversitesinde İmyo da okudum. Ticaret hayatına atıldım. Ailemize ait şirkette pazarlama sorumlusu olarak çalıştım. Daha sonra kendi şirketimi kurarak sigorta acenteliğini yapmaya başladım. Hala bu işle iştigal etmekteyim. Çeşitli derneklerin kurucusu oldum. Bunlardan; Pendik İmam Hatip Mezunlar Derneğinin, Kartal Erzurumlular vakfının, Esder derneği ve Ak Parti Kartal ilçe teşkilatının kurucu üyesiyim. Ayrıca ilim yayma cemiyetinde İlçe başkan yardımcılığı ve Esder (esnaf ve sanatkârlar derneği) il yönetim kurulu üyeliğinde bulundum.



Zeki Bayındır'ı sevenleri yalnız bırakmadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 14:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Önal
Önal - 10 yıl Önce

Allah yardımcın olsun çok zor bir göreve talip olmuşun hayırlı başarılar dilerim slm

SIRADAKİ HABER

banner17