Hasan Hüsamettin KOÇAK, Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı

Kartal eski belediye başkanlarından İstanbul İl genel Meclis başkanı Hasan Hüsamettin KOÇAK, Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adaylık başvurusu yaptı.

Hasan Hüsamettin KOÇAK, Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı
Kartal eski belediye başkanlarından ve geçtiğimiz dönemin iddialı belediye başkan aday adaylarından olan Hasan Hüsamettin KOÇAK, 1 Kasım Cuma günü, 3. Kez belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu.


Kendine özgü mütevazi ve ağırbaşlı kişiliği, dürüstlüğü ve siyasi kimliğiyle Kartal siyasetinin tanınmış sevilen yüzlerinden olan Hüsamettin KOÇAK, 1 Kasım günü, ilçe başkanı Av. Temurhan Yıldız’a evraklarını teslim ederek, aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.


TEK HEDEFİMİZ KARTAL’I YENİDEN AK PARTİLİ BİR BELEDİYE YAPMAK



Adaylık başvurusunda kısa bir açıklamada bulunan Koçak, “Şahsım olarak belediye başkanlığına talibim ancak önemli olan kimin aday olduğu değil. Asıl önemli olan Kartal’ı AK Partili bir belediye yapabilmektir. Teşkilat olarak kim aday gösterilirse gösterilsin, tüm aday adayları olarak adayımız ve teşkilatımızla kenetleşerek Kartal’ı alacağımıza yürekten inanıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin.” Yönünde bir konuşma yaptı.


HASAN HÜSAMETTİN KOÇAK KİMDİR? 


1955 Manisa doğumludur. İlk ve Orta Eğitimini Manisa, lise eğitimini Uşak'ta tamamladıktan sonra,1979 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre hakimlik görevini icra etti. 1984 yılından itibaren serbest avukatlık mesleği ile meşgul oldu. 1994 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Meclis Üyeliği’ne seçildi. Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliği yaptı. 1999 yerel seçimlerinde tekrar Kartal Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilerek Başkan Yardımcılığına atandı. 2002’de Belediye Başkanının istifasıyla Belediye Meclisince Kartal Belediye Başkanı seçildi ve 2004 seçimlerine kadar bu görevi yürüttü.2004 seçimlerinde Kartal Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 29 Mart 2009 tarihinde Kartal ilçesinden Meclis üyesi oldu.İngilizce ve Arapça bilen Koçak,evli ve 3 çocuk babasıdır.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 15:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17