Sokakta kalan 89 yaşında ki anne ile hasta oğluna kim sahip çıkacak?

Yıllardır bir dükkanda yaşamlarını sürdüren Zülfü Çelik(50) Fatma Çelik (89) mal sahibinin dükkanı satması ile birlikte şu anda sokakta yaşam mücadelesi veriyor.

Sokakta kalan 89 yaşında ki anne ile hasta oğluna kim sahip çıkacak?
7 yıldır Annesinin yaşlılık maaşı ve çevredeki komşuların yardımları ile geçindiklerini belirten Zülfü Çelik duyarlı vatandaşların kendilerini barınacak bir yer ve para yardımı yapmalarını istedi.



BEN ANNEMİ HUZUR EVİNE VERMEK İSTEMİYORUM



Yıllardır annemle birlikte yaşıyoruz. Bir çok resmi makama başvurdum fakat bir sonuç alamadım. Annemi huzur evine vermek istiyorlar. Ben annemden ayrılmak istemiyorum. Annemle birlikte yaşamak istiyorum.  Benim bir çok sağlık sorunum var. (Hayalarımda) Fıtığım var. Fıtığım çift taraflı şişmiş durumda.



DUYARLI VATANDAŞLARIN VE YETKİLİLERİN BU DURUMA

BİR AN ÖNCE EL KOYMASI GEREKMEKTEDİR.


Kartal Yunus mahallesi Kemalpaşa caddesinde yaşanan insanlık dramına yetkililer bir an önce son vermelidir. Ramazan mübarek günde bir çok insan evinde iftar yaparken bu insanlar sokak ortasında kalmış, yer yok, yurt yok, çare yok, sonuç yok.  Bu insanların psikolojisi bozuk. Bu insanları hayata bağlamak için yetkililer ve duyarlı vatandaşların  insanlık namına bu kişilere yardım etmeleri gerekmektedir. Tüm duyarlı vatandaşları bu insanlık dramına son verilmesi için bir adım atmaya davet ediyoruz. 






Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 19:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
bayram yılmaz
bayram yılmaz - 11 yıl Önce

ben akparti yunus mah. başkanıyım aile ile sokağa çıkarıldıkları ikinci gün ilgilendik ve kendisine ev ve yiyecek yardımı etmek istedik ve yapacağımız yardımı aile kabul etmedi. etmeyince de çevredeki komşularına sorduğumuzda bizde aileye yiyecek götürüyorlarmış ve daha sonra boş kabları almaya gittiklerinde yemeklerin hiç birine dokunmadıklarını görmüşler ve aileye sorduklarında biz bişey istemiyoruz demişler. biz mahalle olarak yardıma muhtaç ailelere elimizden geleni yapıyoruz.

Murat TUTAL
Murat TUTAL - 11 yıl Önce

kaymakamlık , beldiye ak parti̇ teşki̇lati herkez adama seferber oldular vatandaşin i̇stegi̇ devlet arsa verecek üzeri̇ne prafabri̇k yapacak sonrada üzeri̇ne geçi̇recek yok bi̇rde yazlik verseydi̇ler. bazilari kendi̇leri̇ne acindirip gerçekten hak sahi̇bi̇ i̇nsanlarin hakkini yi̇yorlar....bi̇zden söylemesi̇...

SIRADAKİ HABER

banner17