Temurhan Yıldız 'Gezi Parkını Kartal'a çekmek isteyenler var! Kartal'a Üniversite İstiyoruz'

Kartal Ak Partil İlçe Başkanlığı partililerini DSİ Sosyal Tesislerinde iftar'da ağırladı.

Temurhan Yıldız 'Gezi Parkını Kartal'a çekmek isteyenler var! Kartal'a Üniversite İstiyoruz'
İftar yemeğine İstanbul Milletvekili İsmet UçmaKartal Ak Parti ilçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve ilçe yönetimi, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Ünsal Kıraç, Ak Parti İstanbul İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, Ak Parti İstanbul İl Genel Meclis üyesi Hasan Altuntaş ve çok sayıda iş adamları katıldı. 


Programda Kuran-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Selamlama konuşması yapan Av. Temurhan Yıldız " 
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan şu mübarek ayda Allah oruçlarımızı kabul etsin” dedi.



“Huzur ve barış ortamını bozmak istediler”



Burada kısa bir konuşma yapan Yıldız  “Bu sene iftarlarımızı E-5’in altı ve üstü olmak üzere iki bölgeye ayırıp veriyoruz.  Rabbim ülkemizde ki bu güzellikleri bu birlikteliği bozmasın bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Tabi ki ülkemiz bundan iki ay öncesine kadar huzur ve barış içerisinde, her şeyin daha güzel olduğu bir dönemde yoluna devam ederken, birileri bu huzurdan rahatsız oldu ve belli gruplar ile huzur ve barış ortamını bozmaya çalıştılar. Kimsenin hoşuna gitmeyen olaylar yaşandı. Allah’a şükürler olsun ki, ülkemiz bu dönemi de atlattı.



“Kartal’a üniversite istiyoruz”



Şuanda Kartal’da da Tekel alanı için Taksim Gezi Parkı olayları yaşatmak isteyenler var. İstanbul’umuz da devlet araçlarına, vatandaşların araçlarına ve dükkânlarına verilen zararlar var. Bu tip olayları Kartal’a çekmek isteyenler var. Şunu ifade etmek istiyorum ki; bu alanın yeşilinin bozulmamasını en çok bizler isteriz. Bu alanın üniversite olarak kullanılmasını ve imara açılmamasını istiyoruz. Kurulan üniversite Kartal’ımıza ciddi gelir kaynağı olacak. Kartal’ın üniversite kenti olmasını ve gelişmesini istiyoruz. Değerli konuklarım ve özellikle gençler; bu toplumu hep beraber aydınlatacağız, ileriye taşıyacağız. Rabbim hepinizden Razı olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.  


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17