Şahin Kaya, rakiplerinden 1 adım önde

Daha hiç bir partinin adayları bile belli değilken gününün büyük çoğunluğunu esnaf, dernek ve kahve ziyaretlerine ayıran Demokratik Sol Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı Şahin Kaya, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Şahin Kaya, rakiplerinden 1 adım önde
HABERİN GALERİSİ
Şahin Kaya foto galeri

Şahin Kaya foto galeri

Gittiği yerlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Şahin Kaya, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalıyor.


Uzun süre önce Kartal belediye başkan adaylığını açıklayan Şahin Kaya hedefine ulaşmak için Kartal'ı karış karış gezip vatandaşlara kendini ve projelerini tanıtıyor.


Mağaza sahiplerine, esnaflara ve müşterilere 'hayırlı ve bol kazançlar' temennisinde bulunan Şahin Kaya'ya yol arkadaşları Muhtarlar Şaban Yavaş ve Ömer Yıldız eşlik ediyorlar.


Gazetemize değerlendirmede bulunan Şahin Kaya "Gördüğümüz ilgi, tüm yorgunluğumuzu bizlere unutturuyor. Hep birlikte Kartal için, daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.


Kaya, semt pazarlarını gezip pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşla Kartal üzerine sohbet ediyor.


Belirli aralıklarla Kent Meydanı ve alışveriş merkezlerinde dolaşan Kaya, ilçe gençleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.


Kartal için önemli bir yere sahip memleket dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını sık sık ziyaret eden Kaya, halkın Kartal için talep ve önerilerini de dinleme fırsatı buluyor.


Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2013, 00:00

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17