Masum Türker'den Şahin Kaya'ya övgü “Akıllı adam!“

Dsp Genel Başkanı Masun Türker Kartal'da nikah törenine katıldı.

HABERİN GALERİSİ
Şahin Kaya foto galeri

Şahin Kaya foto galeri

Masum Türker yerel seçimler ve ulusal meseleler hakkında çarpıcı açıklamalar da bulundu. 

Şahin Kaya'yı sordular

Basının sorularını samimiyetle cevap veren Masum Türker'e bir gazeteci "Kartal Belediye başkanınız belli mi?" demesi üzerine Türker "Aday adayları belli mi demeniz lazım! Aday olmaz, hiç bir parti aday belirtmez." dedi.


Akıllı adam!



Konuşmasına devam eden Türker "Şimdi bizde hiç kimseyi, seçim kuruluna belge verene kadar, bu kişi adayımızdır demeyeceğiz." demesi üzerine gazeteciler, "Boroşür dağıtan arkadaş adayım diye yazıyor!" dediler. Türker "Olabilir, helal olsun. O, kendi kendini aday diye tanıtsın, ne fark eder? Aday adayı demesin, aday desin ne fark eder. Bir kelime eksik yazmış akıllı adam." diyince herkesi güldürdü.


Bir kaç tane aday adayımız var!


Türker "Siyasi psikolojiyi kullananla, siyasetin gereklerini karıştırmamak lazım. Ben de olsam hiç dinlemem! Ne ilçe başkanını, ne de genel başkanı. Derim ki adayım. Ama bu arakadaşlar, bir kişi değil ki aday adayımız bir kaç tane. Siz sadece birisini biliyorsunuz. Bir de kenarda yatanları bilmiyorsunuz. Ben biliyorum. Siyaset psikolojisini her aday kendisi kullanacak. Her kes çıksın adayım diye gezsin. O adaydır, bizim gözümüzde adaydır. Günü geldiği zaman adayımızı resmi günü deklare edeceğiz. Son gün en fazla oy alacak adayı belirleriz. Ne malum şu an burada bulunan bir aday adayımız yarın büyükşehir adayı olmayacak? DSP'nin en güzel özelliği DSP'de siyaset yapmak isteyen her arkadaş genel başkan kadar yetkilidir. Ecevit bu sözü bize söylemişti." diyerek konuşmasını sonlandırdı.  

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17