Nuh Mehmet Hamurcu'yu anlattılar

Gönüllerde derin bir muhabbet bırakan Kartal Kaymakamımız Sayın Nuh Mehmet Hamurcu'yu Kartal'ın önde gelen isimlerine sorduk.

Nuh Mehmet Hamurcu'yu anlattılar
Kartal Kaymakamımız Sayın Nuh Mehmet Hamurcu Beyin tayini Konya Meram ilçesine çıkmıştır.Devlet nasıl temsil edilir noktasında ki örnek kişiliğini, İnsanlarla olan beşeri ilişkisini ve Kartal'a hizmet noktasında ki çok yoğun ve başarılı çalışmalarını çok özleyeceğiz. Kartal'da gönüllere damga vurdun, Seni her zaman özleyecek ve hayırla yad edeceğiz. Yeni görev yerinde de başarılarınızın devamını dilerim. Saygı ve muhabbetlerimle. 

Şenol Yondemir



----------------------------------




Kartal’ın ağabeyi idi. Biz onu amir değil de abi gibi gördük. Meram’a gitmesi, Hizan’a gitmesi önemli değil. Çünkü abiler uzağa da gitseler mesafeler etkilemez bizi. 
Kartal bir aile ise o da ailenin en büyük abisi idi. Görevini en güzel şekilde yaptığına şahidiz. Hamurcu’yu Vali olarak ta görmek en büyük dileğimizdir.
Yolun açık olsun.
Gönlümüz ve dualarımız seninle... 

Orhan İspekter
Kartal eski Bel. Başk. yard.

-----------------------------------


Müllki amir NUH MEHMET HAMUCU. 
Müllki amirlik makamını protokol makamı olarak değilde hizmet makamı olarak gören kibirden, gururdan, gösterişten, gıybetten, dedikodudan uzak devletin sıcak yüzünü her kesime sunan küçük büyük demeden tüm topluma zaman zaman mülki amir olarak zaman zaman bir baba bir abi bir arkadaş bir dost sıcaklığını gösteren onurlu bır devlet adamıdır.


Mehmet Hamurcu'yu Kartallı sevenleri çok özleyeceklerdir ama ben şahsen çok çok özleyeceğim. Yolun açık olsun. ABİ ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM Kİ GİTTİĞİN YERDE DE KARTAL'DA Kİ GİBİ DERİN VE SEVGİ DOLU İZLER BIRAKACAKSIN.

Yaşar Erdem
İş adamı

----------------------------------




Kartal Kaymakamımız Sayın Nuh Mehmet Hamurcu biz çok sevdik.
Devleti en güzel şekilde temsil etmiştir. Örnek kişiliğini, İnsanlara samimi yaklaşımını Kartal'a hizmet için başarılı çalışmalarını çok özleyeceğiz. 
Kartal'da gönüllerimize girdin. Seni her zaman özleyecek ve hayırla yad edeceğiz. Yeni görev yerinde de başarılarınızın devamını dilerim. 

Binali Aydın
İş adamı 
Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 11:27

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17