Le Parti Eşşek üzerinde Altınok Öz'e tepki gösterdi.

Altınok Öz'e tepkilerini göstermek için toplandılar.Le Parti isimli mizahi gençlik grubu Eşşek üstünde seçim beyannamesi açıkladılar.

Atalar Caddesinde bir grup genç Le parti ismi altında Altınok Öz'ü yanlış yaptığına inandıkları icraatlarına tepki göstermek için toplandılar.


LE PART
İ  SECİM BEYANNAMESİ

Çok kıymetli basın mensupları; Bugün burada Kartal’da oturan gençler olarak geçtiğimiz 5 sene içerisinde Kartal Belediyesinin yanlış olduğuna inandığımız icraatlarına tepki göstermek için bir aradayız.  Tepkimizi vurarak, kırarak, vandallık yaparak değil, seçime 9 gün kala “kurduğumuz”  Le Partimizin seçim beyannamesindeki iddialı vaatlerimizle göstereceğiz. Burada amacımız kimseyi kırmak dökmek değildir, bilakis Kartal Belediyesini önümüzdeki 5 sene kim yönetirse yönetsin bir daha böyle komik hatalara düşmemesini sağlamaktır. İçimizden zamanlamayı manidar bulanlar olabilir ama Seçmen olarak sesimizin duyulduğu yegane zaman olan seçim arefesinde bu işi yapmaktan başka çaremiz yoktu. Şimdiden ilgililerin mizah anlayışına sığınarak, Le Parti Kartal Örgütü olarak Kartal Belediye Başkan adayı olarak belirlediğimiz aramızdan birisi olan Fenni Sünnetçi Hakiki Öz’ü huzurlarınıza davet ediyorum.

 

Değerli Basın Mensupları, Güzel Kartal’ımın Güzel İnsanları Sevgili Halkım!



Türkiye’nin en güçlü Partisi olarak dün kurulan Le Parti’nin değerli yetkililerinin yoğun isteği üzerine Kartal Belediye Başkanlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. 30 Mart Yerel Seçimleri için listemizi henüz teslim etmiş olmasak da, Seçim Kurulunun bize de bir güzellik yaparak adaylığımı kabul edeceğine olan inancım tamdır. 30 Mart Seçimleri Başta Ülkemiz olmak üzere Barcelona’mıza, Nevşehir’imize İstanbul’umuza ve bi de Kartal’ımıza hayırlı uğurlu olsun.


Sevgili Halkım, Eğer ben Belediye Başkanı olursam;

 

• Siz değerli Kartallı hemşerilerimin gittikleri yerde rahat etmeleri ve kalacak yer sıkıntısı çekmemeleri için herkesin memleketine Edirne’den Kars’a kadar her yerden otel satın alacağım. Vukuatlı nüfus cüzdan örneği, ikametgâh, sabıka kaydı ve ilkokul diploması gibi 3-5 günde temin edilebilecek basit evraklarla Kartal’da 20 sene yaşadığını gösteren herkese Kartal Oteller zincirimizde konakladıklarında %1 değil % 2 değil tam %3 indirim yapacağım.(Başka promosyonlarla birleştirilemez)

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ kendi memleketi olan Nevşehir’den Kartal Belediyesi kaynaklarını kullanarak 14 Milyon TL masraf ile otel satın aldı ve bu Otel’in Kartal halkına tek faydası... Biz bir fayda göremiyoruz..)

 

• Her hafta çekilişle üç büyüklerin maçına çift kişilik loca bileti vereceğim. Tabii ki bunun için bizden öncekiler gibi sadece Türk Telekom arenadan değil, her stadyumdan loca alacağım.

 

(Kartal Belediye Dr.Altınok ÖZ  Belediye Kaynaklarını kullanarak şahsi kullanımı için 600.000 Dolar karşılığında TT Arenadan loca satın aldı.)

 

• Kartal Belediye Sporu lağvedip Şereflikoçhisar sporu satın alarak ismini Yeni Kartal spor olarak değiştirecek ve şampiyonlar ligi kupasını alacağız. Şampiyonlar ligi yolunda Kartal'a ilk hediyemiz Messi olacak.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ, Kartal’ın en büyük markası olan Kartal Spor’a bilinmeyen bir sebeple Belediye desteğini kesmiş ve Kartal Spor’un PTT 1. Ligden düşmesine sebep olmuştur. Kartal Spor’a alternatif olması için Bağcılardan 7 Milyon TL bedelle bir Takım satın alınmış, ismi Kartal Belediye Spor olarak değiştirilmiş ve bu takıma yapılan büyük yatırımlara rağmen takım bulunduğu ligden düşerek Kartal Çavuşoğlu mahallesinde bulunan bir Spor Kulübü ile aynı kümede top oynamaktadır.)

 

•Bizden öncekilerin yaptığından daha akıllı bina yapıp, otomatik pilota bağlayarak Nevşehir’e tatile gideceğim. Kenan Işık’la görüşerek akıllı binamızı “Kim 500 milyar İster” isimli bilgi yarışmasına sokacağım. Kazanacağımız ödülü Kartal halkına dağıtacağım.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ Kartal’da var olan bir binayı 12 Milyon TL masraf ile “Akıllı Bina” ya dönüştürerek Belediye Hizmet Binası yapmıştır. Akıllı binanın maharetini tam olarak bilmesek de ışıklarının gece gündüz açık kaldığını bilmekteyiz. Bunun sebebinin ise otomatik aydınlatma sağlayan sisteme bir kapatma düğmesi konulmasının unutulduğunu ve hava kararınca kendiliğinden aydınlanan binanın mesai bitiminden sonra da aydınlatmalarının açık kaldığını duymaktayız)

 

•Her eve bir mermer heykel” sloganıyla Kartal’ımızı heykellerle donatacak, bunu en ücra evlere kadar yayacağız.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ  5 yıl içerisinde milyonlarca lira harcayarak sanatsal hiçbir değeri olmadığını söylemek için özel bir uzmanlık gerektirmeyecek kadar estetikten yoksun Mermer “Heykeller” yaptırdı. Estetikten yoksun bu “Heykeller” halk arasında “Mermerler” olarak adlandırılmaktadır.)

 

• Kartal’ımızı Barcelona’dan daha güzel yapacak ismini “Kartalite Madrid” olarak değiştireceğiz.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ her gittiği platformda Barcelona’ya olan tutkusunu aşikar bir şekilde dile getirmekte. Kartal’ı Barcelona gibi bir kent yapmak istediğini belirtmektedir)

 

• Kartal’ımızın Sünnet Politikasını daha da değiştireceğiz. 

 

(Kartal’ın bir çok yerinde asılı olan pankartlarda Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ “Kartal’ın Sünnet Politikasını değiştirdik” diyerek bizi oldukça güldürmüştür)

 

• Kartal’ımızın yönetim kadrosuna herkes katılabilecek, yapacağımız çekilişle şanslı kişileri başkan yardımcısı yapacağım, Yaşasın demokrasi.

 

(CHP’li Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ geçen 5 sene içinde defalarca Belediyenin yönetim kadrolarını değiştirmiş ve bazı Başkan Yardımcılıkları 5 senede 5 kez el değiştirmiştir)

 

• Kartal’ın asıl kahramanı dedem Kartallı Kamil’i tekrar hatırlatacak ve Kartal’ın en büyük meydanına heykelini yaptıracağım.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ  tarafından, Kartal’da kimsenin daha önce bir kere dahi adını duymadığı, hala tanımadığı, bilmediği ve Kartal’lı olduğu iddia edilen Kartal’lı Kazım adlı için  bir meydana adı verilip heykeli yapılmak suretiyle, halk tarafından oldukça komik karşılanan bir efsane oluşturulmuştur.)

 

• Önceden yapılan parkların tabelalarını her ay değiştirerek, Ayın personellerinin ismini verecek ve böylece Kartalımıza yüzlerce farklı park kazandıracağız.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ eski dönemde yapılmış olan parkların isimlerini değiştirerek Kartal’da onlarca yeni Park yaptığını iddia etmektedir. Ama ne yazık ki biz Kartal’da yeni bir park görememekteyiz)

 

 • Kartal’a 230 değil 2.300 değil 23.000 değil tam 230.000 proje yapacağım.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ geçen 5 yılda Kartal için 230 proje yapıldığını söylemektedir. Bu projelerin tam olarak hangileri olduğunu sorduğumzda maalesef Belediye yetkilileri dahi bilmemektedir, çünkü Kartal’da 230 proje yapılmamıştır..)

 

• Kartal halkına Adalardan plaj reva görenlere inat bedeli ne olursa olsun Miami den plaj satın alacağım.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ Büyükada’da Orman Bakanlığına ait bir tesisi yıllık 2 Milyon TL gibi fahiş bir bedele kiralamıştır. Buradan geçen sene elde edilen gelir 300 Bin Tl olup Kartal Belediyesi zarar ettirilmiştir)

 

 • Ukrayna’daki yoldaşlarımız hiç merak etmesin, Kartal’dan Ukrayna’daki eylemlere destek otobüsü kaldıracağız.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ Gezi Parkı Eylemleri için belediyenin araçlarını seferber ederek, Kartal’dan eylemlere otobüs kaldırmıştır.)

 

•Seçimi kazanamazsam bana bir şey olmaz, Barcelona’daki 22.000 ağaçlık Ananas çiftliğime gider emekliliğin tadını çıkarırım.

 

(Kartal Belediye Başkanı Dr.Altınok ÖZ, seçimi kazanamazsa kendisinin kaybetmeyeceğini, Nevşehirde 22.000 Ceviz ağacının bulunduğu çiftliğine giderek emekliliğin tadını çıkaracağını, asıl korkması gerekenlerin Belediye Personeli olduğunu, başka bir Parti’nin  kazanması durumunda personelin işine son verileceğini söyleyerek personele korku politiskası uygulamaktadır. Ama Le Parti olarak biz kazanırsak kimse endişe etmesin kimse işsiz kalmayacak J )

 

Her şey kartal için, her şey sizler için…


 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 10:19

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17