İlhan Güzelgün'den Kamer Gök'e sert cevap 'Sayın Kamer Gök korktu, minderden kaçtı.

Basın toplantısında Kamer Gök'ün bazı ilçe başkanlarına "iktidar partisinin elinden tutup afişleme yapıyor!" söylemine bir tepkide Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün'den geldi.

İlhan Güzelgün'den Kamer Gök'e sert cevap 'Sayın Kamer Gök korktu, minderden kaçtı.
Kamer Gök'ü kınayan ve çok sert bir şekilde eleştiren usta siyasetçi İlhan Güzelgün "Ben buradan sayın Kamer Gök'e sesleniyorum bırak Akp ilçe başkanını benimle bir gel bakayım kamuoyunun önüne çıkalım. Kartal'ı konuşalım bir seni, birde beni konuşalım.


Sayın Gök korktu, minderden kaçtı.


İlçem Gazetesi'nin tertiplediği toplantı öncesi sayın Gök beni aradı 'ne olur birbirimize vurmayalım' dedi. Bende kendisine şunu söyledim ben Kartal'ı konuşmak üzere orada olacağım ve Kartal'ı konuşacağız dedim. Ancak o korktu, minderden kaçtı. Şimdi bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Kartal'da ki solu ne hale getirdiğinizi ve belediyeyi konuşalım niye kaçıyorsun? Kendini kaf dağında görenlere halkımız gerekli cevabı
sandıkta verecek. Sosyal demokrasiyi savunmak yürek ister birikim ister. Siyaset adamları oturduğu koltuktan korkmamalı. Ben siyasi hayatımda birilerinin eteğine yapışarak siyaset yapmadım alma ağacında değil halka hizmet etme ağacında oturdum. Hakın hep emrinde oldum hizmetlerim ortada. Sayın Gök'e bir kez daha buradan çağrıda bulunuyorum. Hodri meydan kendine güveniyorsan çık karşıma Suriye'yi değil Kartal'ı konuşalım" diyerek sözlerini sonlandırdı.



Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 23:38

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17