Sedat Özkan'dan Kamer Gök'e sert cevap 'talihsiz ve densiz bir açıklama!'

Basın toplantısında Kamer Gök'ün bazı ilçe başkanlarına "iktidar partisinin elinden tutup afişleme yapıyor!" söylemine ilk tepki Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan'dan geldi.

Sedat Özkan'dan Kamer Gök'e sert cevap 'talihsiz ve densiz bir açıklama!'
Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Sedat ÖZKAN'ın gazetemize gönderdiği cevap metninde;


DEMOKRAT PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI SEDAT ÖZKAN’IN CHP KARTAL İLÇE BAŞKANI KAMER GÖK’ÜN YAPMIŞ OLDUĞU BASIN AÇIKLAMASINA İSTİNADEN CEVABIDIR;



CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök, yapmış olduğu basın açıklamasında Kartalımızın sorunlarının Siyasi Parti İlçe Başkanlarıyla beraber konuşulması hususundaki soruyla ilgili olarak talihsiz ve densiz bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamasında kendini kaf dağında gören bir yönetici olarak ilk önce temsil ettiği ve Demokrat Türkiyemiz de demokrasinin gereği olan çok partili sistem içerisinde var olmuş olan CHP’sine zarar vermiştir.


Yazıktır ki, bu tarz yöneticilerle hala başarı sağlamaya çalışan CHP Genel Merkezi kendini ulaşılmaz sanan yöneticileriyle nasıl yola devam etmektedir.


Bizler Demokrasimizin mihenk taşları olan Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları olarak bulunduğumuz bölgelerdeki tüm STK’ı ve diğer Siyasi Parti Yöneticileriyle, Muhtarlarımızla, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileriyle ve en önemlisi bizleri bulunduğumuz bölgelerde destekleyen veya desteklemeyen tüm halkımızla Kartalımızın sorunlarını konuşmak, çözümlerini üretebilmek için her ortamda her yerde oturabilecek ÖZGÜVENE sahip yöneticiler olmak durumundayız.


CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök’ün demek ki kendine özgüveni bulunmamaktadır. Kendine güvenmeyen bir yöneticinin o koltuğu işgal etmesine de gerek yoktur. Demokrat Parti bu ülkenin Demiri, Çimentosu, Barajı, Köprüsü, Otobanı, Çiftçisi, İşçisi, Memuru, Esnafı ve tüm halkını kucaklayan bir siyasi yapıdır. Bizi Kaale almayan CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer GÖK’ ün bu Gaf’ ını DEMOKRAT PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI olarak ESEFLE KINIYORUZ….


Sedat ÖZKAN
Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 22:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17