Borç Batağında ki Kartal Belediyesi Heykellere devam ediyor!

Yetim ve öksüzlere sahip çıkmayan Kartal Belediyesi Yeni heykeller için kesenin ağzını açtı.

Borç Batağında ki Kartal Belediyesi Heykellere devam ediyor!
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Kartal Belediyesi'ni borç uçurumuna doğru sürüklerken müsriflik yapmaya da devam ediyor.


BELEDİYE BATIYOR, ALTINOK KEYF SÜRÜYOR!

Başkan Öz, Kendisi 3 tane lüks araçla keyif sürerken, (Bir aracı borcundan dolayı hacizli yakalaması var!) Belediye'nin kasasından kişisel zevki olan HEYKELLERE para akıtmaya devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin borcu denetim komisyonu raporuna göre 243 milyon lira. (Eski parayla 243 trilyon lira) 2009 yılında "borçlu belediye devraldım" diye avaz avaz bağıran Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediyesi'ni altı yılda yüzde 5 yüz borç batağına sürükledi. Her yıl onlarca heykele para harcayan Öz, borç batağında inleyen Kartal Belediyesini ve Kartal'ı hiç düşünmüyor. Belediye başkanının tasarruf tedbirleri uygulaması gerekirken, Kartal'ın paralarıyla yaptığı müsrif harcamalara akıl sır ermiyor. 


YENİ HEYKELLER İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI!



Yetim ve öksüzlere sahip çıkmayan Kartal Belediyesi Yeni heykeller için kesenin ağzını açtı. Kartal Belediyesi'nin resmi sitesinde yapılan duyuru da; 
"2015 Uluslararası Kartal Belediyesi IV. Taş Heykel Sempozyumu başlıyor. Taş Heykel Sempozyumu Şartnamesi İçin Tıklayınız" denildi. 


30 BİN EVRO HEYKELTRAŞLARA GİDECEK


2015 Uluslararası Kartal Belediyesi  IV. Taş Heykel Sempozyumuna yapılan duyuruya göre 10 heykeltraş katılacak.

Şartnamenin 12. Maddesine göre;

Madde 12. Kendisine tanınan sürede ve mekânda yapıtını gerçekleştiren her sanatçıya, genel harcamalar ve telif hakkı olarak net 3000 € (3000 AVRO) ödenecektir. Ödemeler,ödemenin yapılacağı günden bir öndeki günkü Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz kuru üzerinden hesaplanacak ve Türk Lirası olarak yapılacaktır. Belirlenen tutarın 1000 € (1000 AVRO)’luk kısmı sempozyumun birinci haftasının sonunda, geri kalan 2000 € (2000 AVRO) Sempozyum bitişinde sanatçılara nakden ödenecektir. Asistan olarak katılan öğrencilere genel harcamalar ve telif hakkı olarak 1.500,00 TL ödenecektir. Sempozyumun birinci haftasının sonunda 500,00 TL verilecek, geriye kalan tutar 1.000,00 TL sempozyum bitiminde nakit olarak verilecektir. 
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 08:04

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail
ismail - 9 yıl Önce

oylarımız altınok öz e haram olsun

Selçuk
Selçuk - 8 yıl Önce

Köpek başkanımızın sana hakkı haram olsun insanlık görün başkanımız çalışıyor sen görmediysen gözlerin hayla açılmadıysa başkanımız ne yapsın AKP pislikleri.

editör ; sayın okur, hakaret ve aşağılama dolu yorumunuzu onaylıyor ve IP numaranızla cumhuriyet savcılığında gerekli suç duyurusunda bulunup, ceza davası açacağımızı buradan duyuruyoruz. bundan hiç şüpheniz olmasın...

SIRADAKİ HABER

banner17