Kartal’lı Murat Amcaya Dr. Şadi Yazıcı Akülü araç hediye etti

Kartal Belediyesi Kartal'lılara hizmeti kesiyor mu? Kartal'da yaşanan garip gelişmeler endişe veriyor.

Kartal’lı Murat Amcaya Dr. Şadi Yazıcı Akülü araç hediye etti
Kartal Belediyesi'nin sahip çıkması gerektiği Murat Amcaya, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı sahip çıkıp, akülü araç hediye etti. Kartal'da yetişen, okuyup Tuzla'ya Belediye Başkanı olan Dr. Şadi Yazıcı'nın bu erdemli ve insani davranışı Kartal'lılar tarafından takdir edildi.

Kartal'ın paraları Kartal'ın dışına!


Kartal Belediye başkanı Altınok Öz, Kartal'ın dışına oluk oluk para akıtırken, Kartal'lılara sahip çıkmıyor. Kıbrıs'a 206 bin liraya (eski parayla 206 milyar) park ve heykel yapan, Nevşehir'e otel yapan, Kardeş belediyeye temizlik aracı hediye eden Kartal Belediyesi muhtarların vatandaşlarla ilgili taleplerini kulak arkası ediyor. 

Muhtarlar tepkili!


Geçen hafta Atalar Mahallesi Muhtarı Erhan Gülmüş yetim ve öksüzler için Kartal Belediyesi'nden araç istediğini ve olumsuz sonuçlandığını belirten bir mesaj sosyal medyada yayınlamıştı. O Haberi okumak için lütfen tıklayınız! Başka bir muhtar'da Çanakkale gezisi için araç gönderen komşu belediye başkanına teşekkür eden mesaj yayınlamıştı sosyal medyadan. Her ay Muhtarlarla düzenli toplantı yapan Kartal Belediyesi'nin muhtarların taleplerine sırt çevirmesi şaşkınlıkla karşılandı. 


Şadi Yazıcı'ya teşekkür etti.


Soğanlık Yeni mahalle Muhtarı Erol Yurdakul Facebook hesabından yaptığı teşekkür mesajında ;


"AK PARTİ TUZLA BELEDİYE BAŞKANIM Dr şadi yazıcı ya TALEPTE BULUNDUĞUMUZ AKÜLÜ ARACI MAHALLEMDE OTURAN MURAT AMCAMA TESLİM ETTİK BİZE DESTEK OLAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANIMIZ Mehdi Akman a ve SKM BAŞKANI Ahmet Şahin e Mahalle Başkanım Tuğrul Kaba ya teşekkür ederim soğanlık yeni mah muhtarı EROL YURDAKUL"


Soğanlık Yeni mahalle Muhtarı Erol Yurdakul başka bir mesajında ;


"AK PARTİ TUZLA BELEDİYE BAŞKANIM Dr ŞADİ YAZICI DAN TALEP ETTİĞİMİZ 3 ADET TEKERLEKLİ ARABAMIZI 1 SAAT İCERİSİNDE MUHTARLIĞIMIZA GÖNDERDİ BAŞKANIMA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. SOĞANLIK YENİ MAHALLE MUHTARI EROL YURDAKUL" dedi. 





Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 12:07

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17