Abdurrahman Karaismailoğlu'na 'Kefiliz' diyerek muhtarlardan destek geldi.

Babacan tavırlarıyla dikkat çeken Ak Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Karaismailoğlu muhtarlar ve gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Abdurrahman Karaismailoğlu'na 'Kefiliz' diyerek muhtarlardan destek geldi.
Kartal sahilinde bir restaurantta gerçekleşen toplantıda, kısa bir konuşma yapan Karaismailoğlu, misafirleriyle teker teker ilgilenip sohbet etti.


Kartal'ın bütün muhtarlarının davete icabet ettiği yemek samimi bir sohbet ortamında geçti. Misafirlerine konuşan Karaismailoğlu “Bizim gönlümüzden geçen şu, Kartal’da şenlik içinde, bayram içinde, barış, huzur, kardeşlik içinde bir seçim atmosferi yaşanmasını arzu ediyoruz. Burada muhtarlarımızın çok önemli katkılarının olacağını düşünüyorum ve bu katkıları da esirgemeyeceklerine de canı gönülden inanıyorum” dedi.


Biz Abdurrahman bey'e kefiliz


Esentepe'nin sevilen sayılan Muhtarı Recep Elvan Karaismailoğlu'nun yanında oturarak bir nevi evsahipliğinde desteklemiş oldu. Muhtarların bazıları "Biz Abdurrahman beyi yıllardan beridir tanırız, ne zaman bir vatandaşımızın sorunu için yanına gitsek geri çevirmedi ve yardımlarını da esirgemedi. Biz kendisinin dürüstlüğüne, samimiyetine her zaman kefil oluruz." diyerek desteklediklerini belirttiler. 


Muhtarlarımız mahallelerinde birer kanaat önderidirler.


Burada nasip oldu Kartal’dan belediye başkan aday adayı olarak huzurunuzdayım. Eğer  Cenab-ı  Allah nasip eder, bu bayrak bana verilirse, bu emanet bana teslim edilirse ve o göreve getirilirsek, gelirsek  sizler bizi getirirseniz, hedefim bütün muhtarların bir belediye başkan yardımcısı gibi yanımda olmanızı istiyorum. Hepiniz benim bir belediye başkan yardımcımsınız. Ben size dünden bugüne kadar hep öyle baktım. Bundan sonra da bu fikrim değişmeyecek. Aynı bakışla bu zihniyetim devam edecek. Çünkü muhtarlarımız gerçekten mahallelerinde bir kanaat önderi, bir danışman çok önemli kişiliklerdir


%90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle HİZMET taşıyacağım.



Bu süreçte eğer belediye başkanlığını Allah nasip ederse Kartal’ın vatandaşını yerel seçimlerden beklediği bir hizmet anlayışı vardır. Bu hizmeti size söz veriyorum  yüzde 90’lara sevgiyle, saygıyla, hoş görüyle taşıyacağım. Herşey Kartal için. Herşey Kartal’ın mutluluğu için, Kartal’In geleceği için. Kartal’da bugüne kadar taş üzerine taş koyan bütün geçmiş başkanlarımıza bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz burada kardeşliği pekiştireceğiz. Biz burada birlik beraberliği pekiştireceğiz. Ve bu anlayışla inşallah önümüzdeki süreçte bayram havasıyla biz seçime gireceğiz. Buradan kim çıkarsa parti hiç önemli değil, biz onu şimdiden kutluyoruz” dedi


Dil, din, ırk , mezhep asla ayırmaksızın herkese eşit kalitede eşit mesafede hizmet verdik


Karaismailoğlu şunları söyledi “Trabzonluyum, 31 yıldır sizinle beraber Kartallıyım.
Bugüne kadar sağlık hizmetini kar, kış, yağmur gece, gündüz demeden ekibimle beraber Kartal’ın her semtinde her evinde verdim vermeye de devam ediyorum. Çok insanın ölüm döşeğinde gidip onun serumunu takmışımdır, gidip onun ağrılarını azaltmışımdır ama Cenab-ı  Allah herkese bir ömür çizmiştir. Biz ömürü bir gün ileri alamayız ama yaşam sonuna kadar ona her türlü sağlık, onun yaşaması  için katkı sağlayan bir sağlık mensubuyuz. Eczanemin tabelasına bakarsanız tabelada hiç bir zaman Karadeniz Eczanesi yazmadı, Anadolu eczanesi yazdı. Ve şu anda şu tabloyu görünce şunu düşünüyorum “Nereden nereye” Şu anda huzurlarınızda çok onurlandım. Kartal’ın şuandaki mozaiği ile yemek yemek bana gerçekten son derece mutluluk veriyor. 1982’de biz Cevizli’de eczanemizi açtığımızda eczacılar genellikle mezun olacakları zaman hipokrat yemini diye bir yemin vardır bu yemini yaparlar. Bu yeminde “dil, din, ırk , mezhep asla ayırmaksızın herkese eşit kalitede eşit mesafede hizmet verilir “ diye bu yeminizimizde vardır. Biz çok şükür o gün bugündür bu çizgiden bu söylevden asla taviz vermedik. Aynı çizgide, aynı kalitede bütün insanlarımıza bütün kalbimle söylüyorum. Aramızda beni çok yakından tanıyan muhtar kardeşlerimiz, abilerimiz var Bu hizmeti bugüne kadar ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini sonlandırdı.




Karaismailoğlu ve Kartal'ın vefakar, cefakar muhtarları günün anısına bir fotoğraf çekilerek bir başka ortamda görüşmek üzere ayrıldılar.




Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 19:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17