Kartal Belediyesinin 450 bin liraya meydan yapacağı CHP'li belediye başkanı istifa etti

Borç içinde yüzen Kartal Belediyesinin 450 bin liraya meydan yapacağı Mardin’in Ömerli İlçesi Belediyesinin CHP'li Başkanı Yılmaz Altındağ yeni CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Kartal Belediyesinin 450 bin liraya meydan yapacağı CHP'li belediye başkanı istifa etti

Mardin’in Ömerli İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in tartışma yaratan sözleri nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.


Milliyet'in haberine göre CHP'li Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ "Cumhuriyet tarihinden beri ailem hep bu partinin başarısı için mücadele vermiş. Bize güvenen ve her zaman destek veren tabanın tamamını Kürtler oluşturuyor. Ben Kürdüm, akrabalarımın tümü Kürt. Ömerli halkının isteği de bu yönde olacağını biliyorum. Bu istifa kararını almadan önce partinin nasıl bir tepki ortaya koyacağını bekledim. Ancak beklenen bir gelişme yaşanmadı. Bu nedenle artık siyaset yapma, hizmet etme alanı bırakmadılar. Halkımızın da talebi doğrultusunda ailece, partiden istifa ederek, bu aşamada bağımsız siyaset yapma kararı aldık. Umarım hayırlı olur."


Başkan Yılmaz Altındağ, "AK Parti’ye mi geçeceksiniz?" sorusu üzerine "Şu anda öyle bir durum yok. Ama her şey olabilir" karşılığını verdi.


Şimdi herkes merak ediyor Borç içinde yüzen Kartal Belediyesi'nin Ta Mardin'e 450 bin liraya yapacağı meydan CHP'den istifa eden Belediye başkanı Ak Partiye geçerse ne olacak!


Hep birlikte izleyip göreceğiz...



Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17