Torku Konyaspor: 4 - Kartalspor: 1

Kartalspor PTT 1.lig’in 28.haftasında deplasmanda karşılaştığı Torku Konyaspor’a 4-1 mağlup oldu.

Torku Konyaspor: 4 - Kartalspor: 1
HABERİN GALERİSİ
KARTALSPOR

KARTALSPOR

Lig’de zor günler geçiren Kartalspor, Konyaspor karşılaşmasıyla bir çıkış yakalayarak lig’e tekrar tutunmak istiyordu. Karşılaşmaya da bu düşünceyle çıkan Kartalspor henüz 3.dakika da İlhan Şahin’le 1-0 öne geçti.


Bu golden hemen sonra Yaser Yıldız’ın kafa vuruşuyla ikinci gole çok yaklaşan Kartalspor, 19.dakika da Erdal’ın golüne engel olamayınca skorda eşitlik sağlandı.


38.dakika da Neca Konyaspor’u öne geçiren golü kaydedince Kartalspor oyundan iyice düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı Torku Konyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken Kartalspor ikinci yarıya skoru değiştirmek için çıksa da 51.dakikada Neca kendisinin ikinci takımının 3.golünü kaydetti.


77.dakika da ise Torku Konyaspor’dan Recep kazanılan penaltı atışını gole çevirerek karşılaşmanın skorunu belirledi. 4-1
Torku Konyaspor karşılaşmasında sarı kart gören İlhan Şahin ve Fahri Tatan kart cezalısı durumuna düşerek önümüzdeki hafta Gaziantep karşılaşmasında görev alamayacak.



Torku Konyaspor: 4 - Kartalspor: 1



Stat: Konya


Hakemler: Çağatay Şahan, Serkan Akal, Serdar Akçer Torku


Konyaspor: Kaya, Erdinç, Selim, Erdal, Ars (Dk. 88 İbrahim), Murat, Ali Turan, Serkan, Muhammet, Ömer Ali (Dk. 84 Şenol), Neca (Dk. 74 Recep)


Kartalspor: Erşen, Alper, Gökhan, Yaser, Zitouni, İlhan (Dk. 85 Timuçin), Ferdi (Dk. 46 Okeuhie), Mehmet, Ethem, Zafer, Okan (Dk. 56 Fahri)


Goller: Dk. 3 İlhan (Kartalspor), Dk. 19 Erdal, Dk. 38 ve 51 Neca, Dk. 77 Recep (Penaltıdan) (Torku Konyaspor)


Sarı kartlar: Dk. 22 Alper, Dk. 76 Erşen,Dk. 80 İlhan Dk. 81 Yaser, Dk. 90 Fahri (Kartalspor), Dk. 26 Ars (Torku Konyaspor)
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17