Kartalspor'a sessiz darbe! Şok istifa!

Kartalspor üzerinde oyunlar mı oynanmak isteniyor!

Kartalspor'a sessiz darbe! Şok istifa!
Kartalspor yönetim Kurulu üyesi Özbey Pekşen yönetim kurulu'ndan aniden istifa etti.  

BELEDİYE BAŞKANI'NIN DANIŞMANI!

Kartalspor yönetim kurulu'ndan aniden istifa eden Özbey Pekşen, aynı zamanda Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün de danışmanlık görevini yürütmekte. Özbey'in Altınok Öz'ün emriyle Kartalspor'un yönetiminden istifa ettiği iddia edildi. İddialar bunlarla da kalmıyor. CHP'nin delege seçimlerinin yapıldğı Hürriyet Mahallesi'nde Belediye başkanının desteklediği delegelerin listeye giremediği ve hezimete uğradığı da iddia edildi. Bir başka iddiaya göre ise, Pekşen'in Kartal Belediyesi'nin aracıyla delege taşıdığı yönünde. Bu iddialara cevap geldiği taktirde kamuoyuna paylaşacağız. 

ALTINOK GETİRDİ, NEDEN GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR.  

Kartalspor Başkanı Binali Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Altınok Öz'ün isteğiyle zor zamanda Kartalspor'da görev almışlardı. Belediye başkanının başarılı yönetimi değiştirmeye çalıştığı iddiaları şüphe uyandırdı. Kartalspor Başkanı Binali Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin yanlış yaptığı bir şeyler olmamasına rağmen başkanın Kartalspor'a neden müdehale etmeye çalıştığı ise Kartalspor taraftarları arasında konuşulmaya başlandı bile.

AYAĞIDA PEK UĞURLUYMUŞ!

Kartal Belediye Başkan Altınok Öz'ün geçen hafta aniden Kartalspor kampını ziyaret etmesi ve bu ziyareti Kartalspor yönetimininden habersiz gerçekleştirmesi ise akılları karıştırdı. Öz'ün Kartalspor-Gümüşhanespor maçı öncesi ziyaret etmesi ve Kartalspor'un kendi sahasında Gümüşhanespor'a yenilmesi, siyasi kulislerde "Altınok Öz'ün ayağıda pek uğurluymuş!" dedirtti. :)

HAVUZ MEDYAYLA PSİKOLOJİK BASKI!

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün yandaş havuz medyasının günler önceden durduk yere Kartalspor ile ilgili olumsuz yazılar yayımlaması, "Öz'den Kartalspor'a psikolojik baskı" diye kamuoyunda algılandı. Öz'ün bu psikolojik baskısının Kartalspor yönetimini ve taraftarlarını daha çok Kartalspor etrafında kenetlendirdiği gözlemlendi.

Kartalspor'a uygulanan bu psikolojik baskının arkasında ki planlar nelerdir? Bu da ayrı bir haber konusu. Bizi izlemeye devam ediniz...


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 20:05

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17