" />

KARTALSPOR'A DAYANIŞMA YEMEĞİ

KARTALSPOR'A DAYANIŞMA YEMEĞİ

Bank Asya 1’nci Lig temsilcisi Kartalspor’un dayanışma yemeği geçtiğimiz gün Titanic Otel’de düzenlendi. Yemeğe, Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu ve eşi, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Kulübü Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, eşi Feray Öz, Kartalspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor Mali Direktörü Yusuf İnanır,Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Kartal Belediye Başkan Yardımcılarıyla, büyük bir davetli topluluğu katıldı. Kartalspor’lu futbolcular gecenin yıldızlarıydı.

“Bütün imkânları seferber ettik”

Gecede konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Kartalspor için imkanları sefer ettiklerini belirtti. Başkan Öz, “Kartal’da sporun kalkınabilmesi ve başarılı olabilmesi için mevcut imkanları seferber ettik. Yıllardır kendisini sahalarda izlediğimiz değerli sporcu ve teknik adam sayın Ergün Penbe, Kemalettin, Volkan  o güzel, kişilikli ve kimlikli yapılarıyla Kartalspor’un teknik yöneticileri oldular. Onlara buradan  bir alkış yollayalım. Onları seviyoruz her şeyden önce insan olarak seviyoruz, sevmeye de devam edeceğiz” dedi.

“Hepsine sevgilerimi yolluyorum”

Kartalspor’un kurulduğu günden itibaren çok kişinin gelip geçtiğini vurgulayan Başkan Öz, sözlerine şöyle devam etti. “Altyapı’dan da pırıl pırıl sporcular geliyor onları zevk ve gururla izliyoruz. Onlara da buradan yolladığımız sevgilerimizi alkışlarımızla pekiştirelim. Aralarına yeni katılanlar var. Aramızda geçmişten bugüne gelen çok değerli arkadaşlarımız var. Kaptan Mesut başta olmak üzere hepsine sevgilerimi sunuyorum. Kartallı oluşları, Kartalspor’a yakışır oluşları beni mutlu ediyor” diye konuştu.

Aydın, Başkan Öz’e teşekkür etti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı  Binali Aydın ise Kartalspor’un güçlü bir kulüp olduğunun altını çizerek şöyle devam etti: “Yönetime geldiğimiz günden itibaren, bizden sonsuz desteğini esirgemeyen, Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op.Dr.Altınok Öz ve eşleri Sayın Feray Öz’e sizlerin huzurunda Yönetim Kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Öz, misket oynadı

Konuşmaların ardından sahne alan şarkıcılar, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Gecede Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartalspor’lu  futbolcular ile misket oynamayı da ihmal etmedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2010, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17