Köksal Kır Kartal Spor Malubiyetini Değerlendirdi

Köksal Kır Kartal Spor Malubiyetini Değerlendirdi

Şanlı Kartal spor’umuzun tarihinde yine sonu hüsran olan bir maç oynandı. Gecen hafta yönetimi uyarmamıza rağmen görülüyor ki bu konuda yönetim hiçbir önlem almamış. Yönetimin geçen hafta teknik kadro futbolcularla yaptığı sözde uyarı toplantısında anlaşılan hiç bir şey olmamış.

Demek ki söylediğimiz gibi Ergün hoca ve ekibi takıma çok hafif gelmiştir. Aynı zamanda yönetimde Kartal spora çok hafif geldiği alenen görülmüştür. Çünkü futboldan anlamayan bir yönetim ve hocanın bunu görüp yönetim boşluğundan faydalanması gayet net görülmektedir. Şu anda Sayın Belediye Başkanı Altınok ÖZ’E sesleniyorum “Çok acilen yönetim ve teknik kadroya el atmanız gerekmektedir. her iki kurumda da değişikliğe gidilmesi gerekmektedir.”

 Bu arada yapılması gereken Belediye Başkanının Kartal’da yetişen çok değerli spor adamlarını bir araya getirip, Kartal sporu Kartal’lı ve bu işi iyi bilen birilerine teslim etmesi gerekmektedir. Sayın Öz bey böyle bir girişimde bulunursa hem kendisi, hem Kartal spor, hem de Kartal halkı kazanmış olacak. Bu konuda çok acilen kendisinden bir hamle beklenmektedir. Yoksa bu konuda en çok kendisi sıkıntıya gerecek. Sayın ÖZ’den hem ben, hem Kartal ve Kartal’lı herkes kendisinden çok şey beklemektedir. gereğini Sayın başkanın yapacağına inanıyor temenni ediyorum .

 Sevgi ve Saygılarımla

Allaha emanet olun

KÖKSAL KIR

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2010, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17