KARTAL-3 BOZÜYÜK-0

İstanbul Bilecikliler Kültür Turizm Dernek Başkanı Remzi YILMAZ, Eskişehir Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet...

KARTAL-3  BOZÜYÜK-0

İstanbul Bilecikliler Kültür Turizm Dernek Başkanı Remzi YILMAZ, Eskişehir Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA ve Bileciklilerin sevilen siması Faruk ŞAHİN. Bozüyük - Kartal Spor U 17 karşılaşmasında Bozüyük Sporu Yalnız Bırakmadı.

 

Bozüyük spor 05 Şubat 2011 Cumartesi günü Kartal Bulvar spor stadında karşılaştı ilk yarısı 1-0 biten karşılaşma ilk yarı olarak çetin bir müsabaka halinde devam etti. İkinci yarı ise Kartal spor Tecrübesini konuşturarak cezalı ve sakat olan futbolcuların eksikliğini hissettiren Bozüyük spor’u 3-0 yendi.

Dernek başkanı Remzi YILMAZ Bilecik’le olan tüm karşılaşmalarda Dernek olarak bundan sonra Yöneticilerin haber vermesi halinde üyelerine mesaj yoluyla ve afişler yoluyla haber vererek Bilecik ve ilçelerinin takımlarının yanında olacaklarını belirtti.

ESDER Federasyon başkanı ÇETİNKAYA ise Bilecik, Bozüyük ve tüm ilçe takımlarının Eskişehir’le bir bütün olduklarını Bileciklilerin ikinci takımının Eskişehir Spor olduğunu belirterek birlik olmamız gerektiğini ifade etti.

Faruk ŞAHİN ise maçtan geç haber olduklarını Bundan sonra İstanbul’da Bilecik adına kurulmuş Tüm dernekler ile beraber birlik içerisinde Bilecik, Bozüyük vb ilçelerin karşılaşmalarını Pendik, Kartal ilçeleri ağırlıkta olmak üzere yanlarında olacaklarını.  Bileciklilerin beraberlikten kopmamalarını gerektiğini ifade etti.

Haber: Hamdi BATKİ

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2011, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17