Hamza Tozkoparan Kartalspor'a başkan adayı.2. Tahsin Tarhan Muamması yaşanır mı?

Olağanüstü Genel Kurul kararı...

Hamza Tozkoparan Kartalspor'a başkan adayı.2. Tahsin Tarhan Muamması yaşanır mı?



Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Kartalspor’da bugüne kadar başkanlığa aday olduğunu açıklayan tek isim Hamza Tozkoparan oldu.

Geçmiş dönemlerde Kartalspor’da 13 yıl yöneticilik yapan ve sonrasında Fenerbahçe Altyapısında görev alan Hamza Tozkoparan, 4 yıl’da Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim kurulunda görev aldı.

Tozkoparan bugün itibariyle 16 Haziran 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Kartalspor Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Geçen yıl Ağustos ayında Tahsin Tarhan'ın istifasını biz duyurmuştuk. Şimdi akıllara şu soru geliyor "2. Tahsin Tarhan Muamması yaşanır mı?"

İşte geçen yıl yayınladığımız haber;

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, Kartalspor'un bir acayip genel kurulunu sizlere ayrıntılarıyla  “sanki yangından mal kaçırırcasına” Kartalspor genel kurul yapıyor ve şirket! leşiyor! diyerek yazmıştık.

Bir gün sonra da "Kartalspor'a Kalp mi dayanır! Tahsin Tarhan kalp rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırıldı" haberiyle duyurduk. O kadar hızlı gelişmeler oldu ki bir gün sonra da Kartal kamuoyuna TARHAN İSTİFA ETTİ haberini ilk olarak İlçem gazetesi duyurdu.

TAHSİN TARHAN MUAMMASI!

Evet, Kartalspor'un 3 günlük rekor kırarak! başkanlığını yapan Tarhan'ı, kamuoyu görmeden gönderdik. Tarhan'dan hiç bir açıklama gelmemesi akılları karıştırdı. Sebep sadece sağlık mıydı? soruları, ilk günden itibaren dinmek bilmedi. Kamuoyunda ki söylem son günlerde şöyle, Tarhan'ın kalp rahatsızlığının bahane olduğu, Kulüpten bir an evvel kaçmak için rahatsızlığını bahane ederek bıraktığı, hatta rahatsızlık bile geçirmediği kulislerde konuşulmakta.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17