Sancaktepe’nin Yıldız Güreşçileri fırtına gibi. Yıldız Güreş Takımı şampiyon oldu.

Sancaktepe Belediyesi Yıldız Güreş...

Sancaktepe’nin Yıldız Güreşçileri fırtına gibi. Yıldız Güreş Takımı şampiyon oldu.
banner46

Sancaktepe Belediyesi Yıldız Güreş Takımı, İstanbul’da düzenlenen yıldızlar serbest güreş müsabakalarında minderde fırtına gibi eserek şampiyon oldu.

Sancaktepe Belediyespor Kulübü güreş takımı miniklerde elde ettiği başarılı sonuçlara yıldızlar kategorisinde de devam etti. Güreşçiler,  İstanbul’da düzenlenen Yıldızlar Serbest stil müsabakalarında 75 puanla il birincisi oldu. 21-22 Ocak’ta yapılan şampiyonda 3 altın, 3 gümüş, 5 bronz madalya kazanan Sancaktepe, 13 takım arasında en fazla puan alarak kupayı müzesine götürdü.

İl  Şampiyonu olabilmek için var güçlerini ortaya koyan  Yıldız Güreşçiler,  gruplara ayrılarak  kura soncu eşleştiler. Yapılan maçlar sonunda büyük bir başarıya imza atan Sancaktepeli Yıldızılar, güreş otoritelerinin ve güreş severlerin takdirini topladı.

Sancaktepe Belediyespor’un   Serbest Stil Güreş Takımı  madalya alan güreşçilerinin adları ve aldıkları madalya şöyle: 42 Umut Küçükoğlu, 46 Okan Şahin, 50 Onur Özdemir – Altın; 46  Ensari Narıaçık, 50 Muhammed Kadir Adıgüzel, 58 Hüsamettin Yılmaz- Gümüş; 42 Recep Diri, 50 Seyfullah Karakuş, 46 Oğuz Durmaz, 54 Selami Uzun ve 63 Muhammed Pelit- Bronz

Sporcuların elde ettiği bu başarılı neticenin yeni yetişen sporculara örnek olacağını belirten Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar sporcuları tebrik ederek, “Gelecekte ülkemizi temsil edip, bayrağımızı göndere çıkartacak sporcuları yetiştiriyor olmaktan gurur duyuyorum. Bu başarı onların yüzünü güldürdüğü gibi bizler içinde onur verici. Bu istikrarı ve azmi koruyan güreşçilerimizin sırtını kimse yere getiremeyeceğine inanıyorum.

Palanlı ve sistemli çalışarak hocaların da destekleriyle yıldız güreşçileri gelecekte güzel günler bekliyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17