Şeytanın Uşakları!

‘’Gerçekten İsrail oğullarını çok güzel bir yurda yerleştirdik ve onlara hoş nimetlerden rızıklar verdik. Anlaşmazlığa düşmeleri de kendilerine ilim geldikten...

Şeytanın Uşakları!
banner46

‘’Gerçekten İsrail oğullarını çok güzel bir yurda yerleştirdik ve onlara hoş nimetlerden rızıklar verdik. Anlaşmazlığa düşmeleri de kendilerine ilim geldikten sonra oldu. Şüphe yok ki, Rabbin o anlaşmazlığa düştükleri konularda kıyamet günü aralarında hüküm verecektir.’’ Ayet

Evet, kıymetli okuyucular İsrail oğulları ile ilgili Kuranı-Kerim de yaklaşık 41 ayet var bu ayetleri okuduğunuzda Allah’ın İsrail oğullarına yani Yahudi toplumuna birçok fırsatlar sunduğu görülmektedir ama onlar her seferinde inkâr ederek Allah’ın açık bir şekilde düşman ilan ettiği bir ırk haline dönüşmüşlerdir, bu ırkın Dünyaya hükmetmeye çalışan liderleri şeytana tapıyor.

Evet, çok açık ve net bir şekilde ifade ediyorum bu insanlar iblise ayin yapıyor ve onun kulaklarına fısıldadıklarıyla hareket ediyorlar, Dünyada meydana gelen birçok kargaşanın ’da müsebbibi bu karanlık Yahudiler. Bu karanlık zümreler maalesef bizim bilmediğimiz ilimler ede sahipler, Kara büyüler yapabiliyorlar bu gün kimse büyüyü inkâr edemez herhalde çünkü yüce Allah büyüyü yasaklamıştır olmayan bir olayı da Allah’ın yasaklamayacağı düşünülemez. Bu kişilerin ve zümrelerin kendilerinin bildikleri yüzlerce hatta binlerce sembol ve işaret mevcut bunlardan en bilineni 1 $ (dolarda) bulunan piramit üstündeki göz sembolüdür anlamı da bütün evreni gözetliyoruz bizim kontrolümüzde demektir, zaten göz sembolünün altında olan piramitte başka anlamlar ifade eden kullandıkları başka bir semboldür.

Size illüminati isimli bir örgütten bahsedeyim bunların kökenlerinin yüz yıllar önce tapınak şövalyelerine dayandığından bahsedilir, bu örgüt dünyanın elit tabakalarından oluşan her cemiyette adamı olan hatta bir çok ülkenin başbakanıın,cumhurbaşkanının olduğu tepe kadrosu 10 kişiden oluşan alt kadrosu 300 kişilik şeytana tapan bir örgüt. Bu örgütün amacı Kudüs’ün başkentliğinde tek dünya devleti kurmak, çünkü kendilerinin efendi diğerlerinin köle olduğu bir dünya yaratmak istiyorlar. Yahudilerin nazarında dünya üzerindeki en üstün ırk kendileri.Tabiki daha farklı amaçları da var kıyamet alametlerinde bahsedilen deccal, yada büyük şeytana bütün dünyayı biat ettirmek istiyorlar.

Yani haşa Allah’la savaşıyorlar.

Dünya üzerinde gördüğünüz birçok medya, uluslararası şirketler bu karanlık güçlere hizmet etmektedirler bir toplumun ahlakını bozmak için medyayı kullanarak hatta sizin tarihinizdeki değerlerinizle bile oynayarak muhteşem rezalet yapımlar ortaya çıkararak sizi bizi ekrana kilitlerler, kafayı taktıkları ülkede darbede yaptırırlar, ekonomik krizde çıkarırlar yani kendi menfaatleri uğruna her türlü dolabı çevirirler.

Evet değerli okuyucular bunların oyunları planları yazmakla bitmez, onun için biz Müslümanlar uyanık olmalı ve birbirimizi yemeyi bırakmalıyız çünkü karşımızda büyük ve karanlık bir güç var, biz hala neyin peşindeyiz bir ve beraber olalım yok benim cemaatim daha iyi, aman efendim olur mu benim tarikatım şeyhim daha iyi demeyi bırakalım dediğim gibi bir olalım kenetlenelim Allaha sığınalım ve dua edelim bu karanlık oyunları yıkmak için bize güç ve kudret versin, ancak onun yardımıyla olur çünkü bu iş onların planları varsa yüce Rabbimin de bir planı vardır.                               

                           

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17