Buhara İlköğretim’e Pendik Belediyesi'nden Anaokulu

Pendik Belediyesinin ‘Her yıl dört anaokulu’ projesinin üçüncü ayağı Buhara İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Oldukça renkli geçen açılışta, öğrenciler...

Buhara İlköğretim’e Pendik Belediyesi'nden Anaokulu

Pendik Belediyesinin ‘Her yıl dört anaokulu’ projesinin üçüncü ayağı Buhara İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. Oldukça renkli geçen açılışta, öğrenciler birbirinden güzel gösteriler düzenleyerek Pendik Belediyesine teşekkür etti. Gösterilerin en anlamlısı, anaokulu öğrencisi Melisa Topçu’nun İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuması oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Fethi Gemuhluoğlu ve Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim okullarındaki anaokullarındaki açılışlarla başlayan ‘Her yıl dört anaokulu’ projesi tüm hızıyla sürüyor. Projenin üçüncü ayağı Buhara İlköğretim Okulu’nda, Kaymakam Cafer Odabaş, milli eğitim yetkilileri, öğretmenler,öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Kenan Şahin, yasal görevleri olmasa da eğitime desteklerinin süreceklerini yineleyerek; “Öğrenciler ne kadar iyi eğitim alırsa, bu şehir o kadar huzurlu ve gelişmiş olur. Bunun bilincinde bir yönetim olarak hareket ediyoruz” dedi.Açılış töreni öncesiöğrencilerin gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Özellikle anaokulu öğrencisi Melisa Topçu’nun İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuması büyük alkış aldı.

Öğrenciler Başkan Kenan Şahin’e çiçek verirken Kaymakam Cafer Odabaş da eğitime desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Anaokulu öğrencisi Melisa Topçu’nun İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuması büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 20:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
nisa baştan
nisa baştan - 10 yıl Önce

benim arkadaşım katıldı ama resmi bulamadım
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.......................................................................................
:)

SIRADAKİ HABER

banner17