Pendik Belediyesi, sosyal medyada liderliğe oynuyor!

Teknolojiyi her alanda kullanan Pendik Belediyesi, sosyal medyada da liderliğe oynuyor. Takipçi sayısı bakımındaFacebook’da  İstanbul İlçe Belediyeleri...

Pendik Belediyesi, sosyal medyada liderliğe oynuyor!

Teknolojiyi her alanda kullanan Pendik Belediyesi, sosyal medyada da liderliğe oynuyor. Takipçi sayısı bakımındaFacebook’da  İstanbul İlçe Belediyeleri arasında ikinci olan belediyemiz, Twitter’da da üçüncü sırada yer alıyor.

Eğitimden sağlığa, kültür-sanattan spora her alanda teknolojiyi kullanarak vatandaşlara hizmet veren Pendik Belediyesi, sosyal medya ağlarında da yükseliyor. Twitter’da 1.908 takipçisi ile İstanbul İlçe Belediyeleri arasında üçüncü sırada yer alan Pendik Belediyesi, Facebook’ta da 6 bin 354 takipçisi ile ikinci sırada yer alıyor. Takipçilerin görüş, dilek ve önerileri Sosyal Medya Birimi tarafından değerlendirilerek çok kısa sürede neticelendiriliyor.

Görüş ve önerileriniz sosyal medyaya aktarılıyor

Pendik Belediyesini, twitter.com/Pendik_Belediye ve facebook.com/PendikBelediyesi adreslerinden takip edenler, yaşadıkları mahallenin veya ilçe geneliyle ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerini iletebiliyor, sorularına anında cevap alabiliyor. Siz de Pendik Belediyesini takip ederek kentteki belediye etkinliklerinden hem anında haberdar olabilir hem de faaliyetlerle ilgili öğrenmek istediklerinizin cevabını Sosyal Medya Birimi’nden online olarak öğrenebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17