Kartal'da DSP'nin ayak sesleri hızla yükseliyor. Adnan Balcı "Genel Başkanım Şu an İlçenin anahtarını ilk seçimde Kartal Belediyesi'nin Anahtarını Size teslim Edeceğiz!"

DSP Kartal İlçe Başkanlığı'nın...

Kartal'da DSP'nin ayak sesleri hızla yükseliyor. Adnan Balcı

DSP Kartal İlçe Başkanlığı'nın açılışı 31 Mart 2012 Cumartesi günü Saat 14.30'da DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker'in Genel Başkan yardımcılarının ve il yönetiminin katılımlarıyla görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

BÜYÜK BİR KARŞILAMA TÖRENİ HAZIRLADILAR

Kartal Meydanında toplanan DSP Kartal İlçe yönetimi, İl Genel Meclis üyesi İlhan Güzelgün ve vatandaşlar genel başkan Dr. Masum Türker'i beklediler.  Genel başkanın yaklaşmasıyla alkışlarla tezahurat yaparak sevgi gösterileriyle karşıladılar.

ANKARA CADDESİ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ

DSP Kartal İlçe binasına yürüyerek gitme kararı alan yönetim, coşkulu bir kalabalıkla Ankara Caddesinden yürüyüş gerçekleştirdiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve alkışlarla desteklemeleri gözlerden kaçmadı. DSP ilçe Teşkilatının bulunduğu pasaj önüne geldikten sonra Genel Başkan Masum Türker buradan halka selamlama konuşması yaptı ve ilçe teşkilatına geçilerek açılış yapıldı. Törene Şahit Aileleri Derneği Başkanı Şencan Bayramoğlu'da katılım gösterdi ve büyük sevgi gösterisiyle karşılandı.

ADNAN BALCI "GENEL BAŞKANIM BELEDİYE'NİN ANAHTARINI İLK SEÇİMDE SİZE TESLİM EDECEĞİZ!"

İlçe'de yapılan açılış töreninden sonra selamlama konuşması yapan DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı "Sayın genel başkanım, genel başkan yardımcılarımız, il başkanımız, il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, sevgili muhtarlarımız ve vatandaşlarımız. İlçemizin açılışına hoş geldiniz. Genel başkanım, nasıl ki ilçemizin anahtarını size verdiysek, ilk yerel seçimde Kartal Belediyesi'nin anahtarını da size vereceğiz." diyerek belediye başkanlığını almak için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi.

GÜZELGÜN "1,5 AYDIR KARTAL'DA SİYASETİ BİZ BELİRLİYORUZ! 2014'TE KARTAL'DA DSP İKTİDAR OLACAKTIR."

İlçe başkanından sonra söz alan DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün selamlama konuşması yaptı. Konuşmasına devam eden Güzelgün "Biz Kartal'da Rahmetli Bülent Ecevit'in mitingini hiç unutmadık. Oradan yola çıkmıştık ve yine o inançla ve heyecanla yeniden yola çıkıyoruz. İnşallah 2014 yılında  Kartal'da Demokratik Sol Parti iktidar olacaktır. 1,5 aydır Kartal'da yerel anlamda siyaseti iktidar değil, ana muhalefet değil, DSP yönlendiriyor. Hiz kimsenin arkasına takılmıyoruz, biz belirliyoruz gündemi" diyerek sözlerini sonlandırdı.

DSP DEVRİMCİ BİR PARTİDİR. YENİLİKÇİ BİR PARTİDİR. ÖZGÜRLÜKTEN YANA BİR PARTİDİR.

Güzelgün'den sonra alkışlarla Kürsüye çağırılan DSP Genel Başkanı Masum Türker "Bu gün 31 Mart, Türkiye tarihinde çok önemli bir gündür. Ama bu gün yeni bir anlam kazanıyor. 31 Mart devrimciliğin ilk ateşinin Kartal'da atıldığı gün olarak anılacaktır. DSP devrimci bir partidir, yenilikçi bir partidir, özgürlükten yana bir partidir.  Ülkenin bağımsızlığı için kendini feda eden insanlardan gelen bir partidir. Türkiye'nin bağımsızlığı için Bülent Ecevit Amerikalılara Irak savaşına izin vermiyorum dedi. Hasta edildi, bütün demokratik solcular iktidardan oldu. Bizimle beraber aynı çizgide o tarihte davranan MHP'liler aynı akibete uğradılar. O gün Ecevit Amerikalılara biz müslümanların öldürülmesine müsaade edemeyiz, size yardımcı olamayız dedi. Bizim müsaade etmediğimize Ak Parti'liler müsaade ettiler. Bir milyon insan Irak'ta öldü. Bu gün aynı şey için Suriye içinde isteniyor.

10 YILDIR OYLARIMIZ BAŞKA PARTİYE GİTTİ! O PARTİ DİK DURAMIYOR!

Bundan bir kaç önce yenilenme politikamızı devreye soktuk. İki hafta önce Beyoğlu'nda, bugün Kartal önümüzdeki haftalarda da Maltepe'ye gideceğiz. Önümüzde seçim var, kendimizi seçime hazırlayacağız.  Biraz evvel gururlandım. İlçe başkanı 'size bu binanın anahtarını veriyorum. İki yıl sonra da Allah'ın izniyle belediyenin anahtarını vereceğim' dedi. Bu sözler bütün Kartal'lıları tahrik etmeli. Neden? Çünkü Belediye başkanlığıyla beraber meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği anahtarını teslim ediyor demektir. Bununla beraber Cumhurbaşkanlığı'na istediğimiz yere oy vermemiz demektir. Değerli arkadaşlar, partimizin oyu 10 yıldır başka partiye gitti. Aman ha bu seçimde DSP'ye gitsin oylarınız. Gördük ki o parti dik duramıyor. Dik durmak ayrıdır, içi boş dik durmak ayrıdır. DSP'nin en büyük özelliği dik duruyor ama içi boş diklenmiyor." diyerek sözlerini sonlandırdı.

MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek, Eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Şenol Yondemir ve ilçe yönetimi, ilçe binaları üst katta olduğu için, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker'i siyasilere örnek nezaket ziyareti yaparak tebrik ettiler.

CHP'DEN DSP'YE KATILIMLAR OLDU. ROZETLERİ TAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ederek DSP'ye katılan Fatma İlgün, Mehmet Şentürk ve Cahit Oktay'a DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker rozetlerini taktı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17