Hasan Can "Siz bizim Geleceğimizsiniz."

Hasan Can

            Eğitime yaptığı katkılarla büyük takdir toplayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her yıl olduğu gibi, bu yılki eğitim sezonunda da 5 bine yakın öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

             Göreve geldiği 2004 yılından bu yana eğitim alanında yaptığı hizmetlerle çığır açan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu alana yönelik katkılarına da devam ediyor. Her yıl eğitim sezonu başında ilçede bulunan tüm ilköğretim ve lise öğrencilerine kıyafet, çanta ve kırtasiye setleri hediye eden Başkan Hasan Can, düzenlenen bir programda, beş bine yakın öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

             BAŞKAN HASAN CAN: ‘SİZ BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ’

             Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, 2010–2011 eğitim yılının hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

             ‘Eğitim alanında sayısız hizmetler yaptık. Çok sayıda büyük projeyi hayata geçirdik. Okul yapımından, mevcut okulların bakım ve onarımına kadar tüm eğitim hizmetlerini büyük bir özveriyle yerine getirdik. Her yıl ilçemizde bulunan okullarda okuyan öğrencilerimize kıyafet ve kırtasiye seti yardımlarında bulunuyoruz. Birkaç gün önce 600’e yakın öğrencimize okul kıyafeti yardımında bulunduk. Şimdi de ilköğretim okullarında okuyan beş bine yakın öğrencimize çanta ve kırtasiye seti hediye ediyoruz. Bu katkılarla velilerimizin okul masraflarında önemli bir eksiği gidermiş oluyoruz. Sizler de gerek ailenizin ve gerekse bizler gibi sorumluluk mevkiindeki büyüklerinizin bu emeğini unutmayın. Sizler bugünün çocukları yarının büyüklerisiniz. Bu ülkenin geleceği, yarınlarısınız. Eğitiminize gerekli özeni gösterin. Derslerinize çalışın, büyüklerinizin nasihat ve tavsiyelerini aklınızdan çıkarmayın.’

             ÖĞRENCİLER MUTLU, VELİLER MEMNUN

             Daha sonra hediyelerin dağıtım faslına geçildi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Hasan Can, hediyelerin bir kısmını da kendisi verdi. Çanta ve defter, boya, kalem v.s. olmak üzere 10 parçadan oluşan kırtasiye seti, eğitim masrafları noktasında önemli bir açığı dolduruyor. Hediyeleri alan çocuklar çok mutlu olurken, aileler de katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2010, 05:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17