" />

Başkan Altınok ÖZ’den Besni Eğitim Bayramına Destek

Başkan Altınok ÖZ’den Besni Eğitim Bayramına Destek

Türkiye’nin tek Eğitim Bayramı olma özelliği taşıyan Besni Eğitim Bayramının 12.si düzenlendi. Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter’in çağrılısı olarak Besni 12. Eğitim Bayramı’na katıldı. Eğitim Bayramı’na proje desteği veren Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e plaket verildi.

 Besni’de düzenlenen 12. Eğitim Bayramı 24-26 Eylül tarihlerinde kutlandı. Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok ÖZ, Besni 12. Eğitim Bayramı’na, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter’in çağrılısı olarak katıldı. Geleneksel Eğitim Bayramı’na proje desteği sunan Altınok Öz’e, etkinlikler kapsamında katkılarından dolayı bir plaket de verildi.  Başkan Altınok Öz’ün eşi Feray Öz’le birlikte katıldığı Besni programında kendilerine CHP Parti Meclisi Üyesi gazeteci-yazar Mehmet Faraç, Besni Eğitim Vakfı Başkanı ve CHP PM Üyesi Mehmet Kaban, gazeteci yazar Ümit Zileli, CHP Adıyaman ve Gaziantep İl Başkanları, Besni Belediye Başkanı, Onur Akın, Mehmet Baykara eşlik ettiler.

 24 Eylül’de kortej yürüyüşü ile başlayan Besni Eğitim Bayramı kutlamaları üç gün sürdü. Etkinlikler kapsamında resim sergisinden tiyatroya, söyleşiden imza gününe, konserlere dek pek çok etkinlik yer aldı. Başkan Öz ve beraberindeki heyet ziyaret kapsamında tarihi Besni, kazıları geçen yıl başlayan Pirin Antik Kenti, Karakuş Tümülü ile Atatürk Barajında da incelemelerde bulundu. Atatürk Barajında Başkan’a yetkililer tarafından sunum da yapıldı.

 Eğitim Bayramı’na destek veren Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz’e, projeye verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi de verildi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2010, 05:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17