Op. Dr. Muhsin Moridi ''Muayenehane hizmetimiz 20. Yılında''

Op. Dr. Muhsin Moridi ile bir röportaj gerçekleştirdik.

Op. Dr. Muhsin Moridi ''Muayenehane hizmetimiz 20. Yılında''

- Sayın Moridi, bize biraz kendinizden bahsedermisiniz.

- Tabii. Öncelikle bize gazetenizde yer ayırdığınız için teşekkür ederim. 1980 yılında İran Azerbeycanından Türkiye'ye geldim. 1987 ‘de Çapa Tıp Fakültesini 1991'de Haydarpaşa Numune Hastanesinden  Göz hastalıkları ve cerrahi uzmanı oldum. O tarihten sonra, serbest hekim olarak çalışıyorum. 1994'te eşimle beraber Maltepe, Altıntepe'de muayenehane hekimliğine başladık bu sene muayenehanemizin 20. yılını tamamlamaktayız.

Eşim Op. Dr. Şerare Zayer Moridi, 1981 yılında İran Azerbeycanından Türkiye'ye geldi 1987 ‘de Çapa Tıp Fakültesini 1992 ‘de Haydarpaşa Numune Hastanesinden kadın hastalıkları ve doğum uzmanı oldu. 2004-2013 yılları arasında Dragos Şifa Hastanesi yöneticiliği yaptık. 2013 yılında hastane yöneticiliğini bırakarak, aktif muayenehane hekimliği yapmaktayız.

Bu gün muayene ettiğimiz hastalarımızın bir kısmı yıllar önce 7-8 yaşındaydılar, bu gün ise kendi çocuklarını muayeneye getiriyorlar. 20 yıl içerisinde binlerce hastamızı en güzel şekilde muayene ederek bu günlerimize geldik. Göz hastalarında bilgisayarlı göz muayenesi ,bilgisayarlı göz tansiyon ölçümü  göz dibi muayenesi (şeker ,hipertansiyon vb.)kontak lens ölçümü ve göz ameliyatları (katarak vb.) yapmaktayım. Eşim de Jn. Opr. Dr. Şerare Zayer Moridi kadın hastalıkları doğum uzmanı olarak on binlerin üzerinde doğum gerçekleştirmiş olup tüm kadın hastalıkları ve doğum muayenelerini ultrason eşliğinde muayenehanede yapmaktadır. Doğum veya tıbbi müdahale olduğu zaman, özel hastaneler de  hastanın isteğine göre ameliyatları gerçekleştiriyor.

-Sizden sosyal güvencesi olan vatandaşlarımız faydalanabiliyorlar mı?

Şu anda mevzuat gereği, sosyal sigortaların muayenehanelerle bir anlaşması yoktur. Ama temenni ederiz ki kısa süre de buda gerçekleştirilir. Bizim özel sigortalarla anlaşmamız var. Anlaşmamızın olmadığı sigortalarla, hasta fatura vererek sigortasından yada bankasından parasını geri iade alıyor. Emekli sandığı mensuplarıyla anlaşmamız var. Onların muayenelerini yapıyoruz.


Muayenehanemizi kısa süre önce Altıntepe'de yeni yerimize taşıdık. Sağlık Bakanlığı'nın koyduğu mevzuata uygun bir şekilde muayenehaneyi düzenledik. Şuanda hem kadın hastalıkları olarak, hem göz hastalıkları olarak Sağlık müdürlüğü tarafından muayenehane uygunluk belgesi aldık. Bu vesile ile gazetenizde bize yer verdiğiniz için tekrar teşekkür eder ,başarılarınızın devamını dileriz. 2015 yılının insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederiz..

 

İLETİŞİM;

Op. Dr. Muhsin MORİDİ

Göz Hastalıkları Uzmanı

Op. Dr. Şerare Zayer MORİDİ

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Adres; Bağdat Cad. Feride Apt. No.52/6

Altıntepe - Maltepe / İSTANBUL

Tel.&Fax: 0216 417 85 88 - 417 66 40 
Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 23:32

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17