NURİ ERKOÇ’TAN MALTEPESPOR’A İBRAHİM TATLISES’Lİ MUHTEŞEM GECE

NURİ ERKOÇ’TAN MALTEPESPOR’A İBRAHİM TATLISES’Lİ MUHTEŞEM GECE

Maltepespor Kulübü başkanı Nuri ERKOÇ, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa ZENGİN’in destekleriyle muhteşem bir gece düzenledi.

 19 Aralık 2010 akşamı Divan otelde gerçekleşen geceye Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR,  Maltepe Belediye Başkanı Mustafa ZENGİN ve eşi, Maltepespor Yöneticileri ve futbolcular, Kartal Belediye Başkan yardımcıları Ergun ÖZTANER ve Orhan İSPEKTER, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf ULU ve savcılar çok sayıda üst düzey misafirler ve Maltepesporu sevenler geceye renk katıp, gönüllerince eğlendiler.

 İBRAHİM TATLISES COŞTURDU

İlerleyen saatlerde dansöz Didem’den sonra sahne alan İbrahim TATLISES’e ilgi büyüktü. En popüler şarkılarını peşpeşe sıralayan Tatlıses “Maltepespor’u İnşallah 1. Ligde de görürüz. Neden şaşırdınız. Urfa’nın yoksul ailesinin Çocuğu olan İbrahim TATLISES Bu kadar ünlü olup huzurlarınıza geldiyse, Allah’ım için çok kolay Maltepespor’u da 1. Lig’e çıkarır” dedi. Erkoç’tan hediye Saat sözü Alan Tatlıses, Bir daha ki geceye katılmaya da söz verdi.

 ERKOÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Maltepespor Kulüp Başkanı Nuri Erkoç selamlama konuşmasında “Maltepespor’a ve bu geceye desteklerini eksik etmeyen Belediye başkanımız Mustafa ZENGİN’e ve bu geceye katılarak Maltepespor’a destek veren iş adamlarımıza, değerli basınımıza teşekkürler eder iyi eğlenceler dilerim.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2010, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17