Şimşek ailesinin mutlu gününde katılımcılar salona sığmadılar.

Dr. Bekir Necati Şimşek’in oğlu Muhammet Taha ile Melike evlendiler.

Şimşek ailesinin mutlu gününde katılımcılar salona sığmadılar.

Dr. Bekir Necati Şimşek ve ailesinin mutlu gününde katılım o kadar çok oldu ki, misafirler salona sığmadı.

15 Ekim 2017 Pazar günü damat Muhammed Taha Şimşek ile Gelin Melike, Bervaze Tesisleri’nde dünya evine girdiler.

Mutlu çiftin nikâhlarını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıyarken, Evlenme cüzdanlarını Kartal siyasetinin önde gelen siması, Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarından olan Uluslararası Mimar Süleyman Yazıcı verdi.

Nikâh törenine; Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Uluslararası Mimar Süleyman Yazıcı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sultanbeyli eski efsane Belediye Başkanlarından Nabi Koçak, İBB ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava ve yönetim kurulu, Kartal’ın eski ve yeni önemli siyaset adamları ve Şimşek ailesinin sevenleri katıldı.

Selamlama konuşması yapan Dr. Bekir Necati Şimşek “Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Katılımın çokluğu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Salonda kalabalıktan kaynaklanan yaşanan aksaklıklar var ise hepinizden özür diliyorum. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi. Şimşekten sonra Abdulkadir Hoca’nın Kur-an'ı Kerim Tilavetini katılımcılar huşu içinde dinlediler. Akabinde dualar yapıldı ve katılımcılara yemek ikram edildi.

Daha sonra katılımcılar günün anısına fotoğraf çekildiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 02:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17