Karakaya, Altınok Öz ve yönetimine "Mirasyediler" Dedi.

Mimar Hüseyin Karakaya “Kartalspor’u yediler! Arazileri yediler!" dedi.

Kartal Belediye Meclisi Ekim ayı Bütçe oylamasında Mimar Hüseyin Karakaya Kartal’a bu güne kadar hizmet eden belediye başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Mirasyediler bu mirası yediler.

Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya “Mehmet Ali Büklü Karyapsan’ı kurdu. Gel gör ki, eyvaahhh! Mirasyediler bu mirası yediler. Bir Kartalsporumuz vardı Kartal’da, Türkiye ve Dünya çapında bir marka. Nerede Kartalspor? Diyorum ya, Mirasyediler! Artık yok Kartalspor! Bir Arif Dağlar vardı. O övünerek anlattığınız Huzurevini Kartal’a kazandırdı. Yine en az 90 milyon lira olan Cevizli Meydanını Kartal’a Arif Dağlar kazandırdı. Yine adliyenin arkasında 13 milyona sattığınız! Mirasyediler diyorum ya! 13 milyona Benzin İstasyonu’na sattığınız! O arsayı da Arif Dağlar Kartal’a kazandırdı. Yukarıda Şahkulu Dergâhının yerini de Arif Dağlar Kartal’a kazandırdı. Nereyi anlatayım daha. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ni, Soğanlık’a, Yakacık’a, Uğurmumcu’ya Hürriyet Mahallesi’ne Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezleri planlarını açtı. Değerli arkadaşlar, hizmet etti teşekkürü hak etti.

Kartalspor’u yediler! Arazileri yediler!

Değerli arkadaşlar! Biz bu gün Kartal’a ne bırakacağız? Çadır! Vs. Keşke bu gün burada Mega projeleri, marka projeleri, güzel hizmetleri duymuş olsaydık. Bu gün burada bütçeyi dinledik ama gelecekle ilgili hiçbir şey göremedik. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir! Keşke sayın başkan burada olsaydı da ona bşr kaç vizyon proje anlatsaydık. Kendisi şu anda Bosna’da. Orayı gezsin Kadim medeniyetin, necip milletin orada yaptığı hizmetleri görsün de, gelip buraya birkaç eser yapsın. Mirasyediler dedik, az önce dinledik. Gelecek yıl yine 95 milyon liralık arazi satacaklar. Bizim kazandırdığımız bütün arazileri tek tek satıyorlar. Kartalspor’u yediler! Arazileri yediler! Ortada gelecek nesiller adına hiçbir eser yok. Hastane yerinin imarını buradan yapalım dedik. Yok dediniz! Kısacası Kartal Belediyesi 8 yıllık süre içerisinde sınıfta kalmıştır. Hizmet yapınız, aksi takdirde halk kırmızı kartı gösterecektir. Buradan soruyorum ve resmi ağızdan duymak istiyorum. Kartal Belediyesi’nin resmi olarak borcu kaç paradır? Bizim borcumuz ney? Enkazımız ney? Öğrenmek istiyoruz. Sözlerimi sonlandırırken inşallah gelecek nesillere kalıcı eserler bırakalım diyorum. Kartal halkının bütçesini yeme içmeye değil, kalıcı eserlere harcanması dileğiyle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17