Kartalpaşaspor Yeryüzü Melekleri ile gönüllere girdi, yüzleri güldürdü.

Yeryüzünün Meleklerinin her zaman tebessüm eden yüzleri, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık gününde güldü.

Kartalpaşaspor Yeryüzü Melekleri ile gönüllere girdi, yüzleri güldürdü.

Yeryüzünün Melekleri Yüzünüzden Gülücükler eksik olmasın ilkesi  ile 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü, Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonunda Kartal İlçesindeki Down sendromlu çocuklar ve aileleri ile kutlandı.

Beşiktaş Kabataş Vakfı & Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonu ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ak Parti Kartal İlçe Engelliler Komisyonu desteği ile düzenlenen programa ilgi büyük oldu. 


Kartal'ın seçkin mekanlarından Sada Cafe'de düzenlenen programda Kartalpaşa Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Kubilay Salihvatandaş ve yönetimi misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Programa; Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu ve Yönetimi, Engelliler Komisyon Başkanı Ersin Topal ve Yönetimi, Beşiktaş Kabataş Vakfı İcra Kurulu Üyesi ve Kartalpaşa Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Kubilay Salihvatandaş , Başkan Yardımcısı Ender Aydın, Genel Sekreter Ozan Öz, Genel Muhasip Abdullah Gümüş , Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriya Bektaş , Av.Bedirhan Oğuz Başıbüyük, Disiplin Kurulu Başkanı Temel Yaz, Denetim Kurulu Başkanı Av.Muammer Bektaş ve basın temsilcileri katılım sağladı.


Selamlama konuşması yapan Kartalpaşa Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Kubilay Salihvatandaş, "Beşiktaş Kabataş Vakfı'na Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kuruluna, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve Ak Parti Kartal İlçe Engelliler Komisyonuna desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Down Sendromlu evlatlarımız ve ailelerinin yüzlerine biraz tebessüm kattıysak ne mutlu bizlere." Dedi.

Kahvaltı programı sonrası günün anısına, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi yapılarak program tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 11:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17