Kartal'a değer katan mekan, Aydos Oba Çadırı

Aydos'ta parmak ısırtan tesis sizleri bekliyor...

Kartal'a değer katan mekan, Aydos Oba Çadırı
İstanbul'un oksijen deposu Aydos Ormanları yepyeni bir tesis ile yaşam enerjisi vermeye başladı.

Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde girişi bulunan ve Aydos 4. Kapı diye adlandırılan Ormanlık alan harika bir tesis ile hizmet sektöründe önemli bir açığı kapatmak üzere tasarlanmış. Yanlızca Kartal ve çevre ilçeler için değil İstanbul geneli tüm halkın istifadesine sunulan tesiste neredeyse yok yok.

---

Ailenizle birlikte çok güzel saatler geçirebileceğiniz, çocuklar ve yetişkinler için çok fazla sayıda aktivitenin yapılabileceği ve hatta evcil hayvanların bile rahatlıkla hareket ederek enerjilerini atma imkanı bulacakları bu tesis gerçekten görmeye ve keyfini çıkarmaya değer özellikleri üzerinde barındırıyor.

Kesinlikle organik şekilde tasarlanan ve piknik alanları, özel çadırları, gezinti ve spor alanları, yemek çeşitleri, çocuklar için midilli atlarının hizmet vereceği özel pistler, oyun alanları, evcil hayvanların özel hocalar eşliğinde oynayıp zıplayabilecekleri korunaklı alanlar, Sürvivor için gerekli metaryellerin olduğu özel alanlar, çeşitli sanatsal etkinlikler ve konserler için tasarlanmış özel sahne ve alanları ve de en önemlisi hijyen ile güleryüzlü personelin görev yaptığı son derece mükemmel bir tesis.

Yüzlerce davetlinin katılabileceği Yaz-Kış ayrımı olmadan tüm zamanlarda nişan, düğün veya toplu eğlencelerin de yapılabildiği tesiste aynı zamanda mangal ve semaver keyfiniz için de tüm gereksinimler düşünülmüş. Ayrıca günün yorgunluğunu çıkarabileceğiniz ve bol oksijen eşliğinde açık büfe kahvaltı sofraları da hakikaten tam bir keyifle yapılabileceğiniz nezih bir ortam.

Genç girişimci Volkan Yalçınkaya'nın "Hayallerimi gerçekleştirdiğim" bir yer olarak tarif ettiği ve bu muhteşem konsepti yönettiği AYDOS OBA ÇADIRI'nda gazetecilerle bir araya gelerek misafirlerini ağırlamak için sabırsızlandığını ifade etti.

Bu güzel tesise ulaşabileceğiniz adres ve telefonlar şöyle:

Uğur Mumcu Mahellesi, Yakacık Caddesi, Aydos Orman Parkı 4. Kapı
Kartal / İSTANBUL

Tel: 0552 230 56 88
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 00:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17