DSP Kartal İlçe Başkanı Güngör Çelik "Kongremiz hayırlı olsun"

DSP İstanbul 11. İl Kongresi'ni gerçekleştirdi.

DSP Kartal İlçe Başkanı Güngör Çelik "Kongremiz hayırlı olsun"
banner46
Demokratik Sol Partisi İstanbul 11. İl Kongresi, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın katılımıyla Gayrettepe'de bir otelde gerçekleştirildi.
 
Programa, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP eski Genel Başkanlarından Masum Türker, Demokratik Sol Partisi il-ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve STK temsilcileri katıldı. 
 
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partinin kurucusu ve onursal başkanı eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'e duydukları saygı ve özlemi dile getirdi. Siyaseti Ecevit'ten öğrendiklerini de belirten Aksakal, halkın refahını tesis etmek için siyasi öğretilerle siyaset hayatını devam ettireceklerini ve gerçek Atatürkçü olan DSP'lilerin bu siyasi düstur neticesinde seçimlerde büyük başarılar elde ettiğini ve edeceğini belirtti.
 
Daha sonra yapılan oylamanın sonra İstanbul İl Başkanlığına, Çiğdem Mercan delegelerin oylarıyla yeniden DSP İstanbul il başkanı seçildi. Gazetemize açıklamada bulunan DSP Kartal İlçe Başkanı Güngör Çelik "Demokratik Sol Partisi İstanbul 11. İl Kongresi hayırlı olsun." Dedi.




 
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 00:46

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17