Gümüşhanelilerden 120 öğrenciye Kırtasiye desteği

Gümüşhane-Kelkit-Yeşilpınar Köyü Derneği'nden ve Uluslararası insanı yardım organizasyonu WEFA'dan eğitime tam destek.

Gümüşhanelilerden 120 öğrenciye Kırtasiye desteği
banner46
Gümüşhane -Kelkit - Yeşilpınar köyü Derneği ile Uluslararası insanı yardım organizasyonu (WEFA) birlikte Kartal 'da bulunan dernek merkezinde üyelerinin çocuklarına ve mahallede yaşayan komşuların çocuklarına okul öncesi çanta ve kırtasiye desteği sağladılar.
-
-
-
-
-
-
Program Güdef Başkanı Bayram Demir ve federasyon yetkileri, İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, Esentepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Kula, Kartal Belediye meclis üyesi Mukadder Gürcan ve dernek başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Etkinlikte Yeşilpınar Derneği gençlik kolları başkanı Furkan Koç emeği geçenlere teşekkür etti.
-
-
Dernek başkanı Alim İnci selamlama konuşması yaparak, WEFA ile birlikte bugün 120 çocuğu sevindirdiklerini belirtip WEFA derneğine teşekkür etti.
-
İnci, "Bu hayırlı etkinliğe katılım sağlayan tüm katılımcılara, dernek başkanlarına ve yönetim kurullarına teşekkür ederiz." Diyerek konuşmasını sonlandırdı.
-
Çocuklar çok sevindiler.
Eğitim hayatına başlayan çocuklar, içi kırtasiye malzemeleri dolu çantalarını ve zarfta takdim edilen ilk okul harçlıklarını almanın sevincini ve coşkusunu yaşadılar.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022, 13:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17