Kartal'da Neyzensiz Meydan açılışı fiyaskosu!

Kartal Belediyesi'nin duyurusunu yaptığı, binlerce SMS attığı Meydan törenine Kartallılar ilgi göstermediler. Düşük katılım ise hayretlerle karşılandı.

Kartal'da Neyzensiz Meydan açılışı fiyaskosu!

CHP'li Başkanlar İsmini Neyzen Tevfik heykelinden alan meydanı, heykel olmadan önemli bir projeymiş gibi açılışını düzenlediler. Heykelin akibeti ise merak konusu oldu.

-

-

CHP'li Başkan yaptı, CHP'li başkanlar yıktılar!

Önceki dönem CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün Genel Başkan Deniz Baykal ile açılışını yaptığı Neyzen Tevfik heykeli ve Meydanını, CHP'li Başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Yüksel ortadan kaldırdılar. Heykele ve meydana yapılan masraflar ise böylece heba oldu.

-

-

Kartallılar ilgi göstermediler!

Günlerce önceden duyurulan ve vatandaşlara binlerce SMS atılan törene; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li vekiller, CHP İstanbul İl yöneticileri, CHP'li ilçe Belediye Başkanları, CHP'li İlçe Başkanları ile örgütleri ve vatandaşlar katıldılar. Proje Törenine vatandaşların ilgisinin ve katılımının beklenenden az olması fiyasko olarak nitelendirilmesine neden oldu.

-

-

-

İmamoğlu'nun vizyon projeleri böyle mi?

Bir kaç yıl önce yapılan Meydanın aylarca kazılıp hummalı bir çalışma havası verilip sonra da sadece bir amfi tiyatrolu meydan  olarak açılması "İmamoğlu'nun vizyon projeleri böyle mi?" Dedirtti.

-

İşte Meydanın önce ki hali

-

İşte tören düzenlenecek kadar gururlandıkları Meydanın son hali

Tören düzenlenen Meydanda vatandaşların gölgesinde oturup soluklanabileceği ağaçların olmaması dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022, 19:58

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17