Cevizli Anadolu Spor Kulübü’nden unutulmaz gece!

Cevizli Anadolu Spor Kulübü Dostluk ve Dayanışma gecesi muhteşem oldu.

Cevizli Anadolu Spor Kulübü’nden unutulmaz gece!

Cevizli Anadolu Spor Kulübü, Trabzon Karayemiş Tesisleri’nde Dostluk ve Dayanışma gecesi düzenledi. Program İstiklal Marşı ve 1 Dakikalık saygı duruşundan sonra başladı.

Dostluk ve Dayanışma Gecesine Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman ve Yönetim Kurulu, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Bayram Zorgül, Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Karakış ve Haydar Göksoy, Elazığ Dernekleri Federasyon Başkanı Faik İçmeli, Kartal Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Yörük Türkmen Dernek Başkanı Faruk Şahin, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Mahalle Muhtarları Erol Yurdakul, Ünal Özuğurlu, Erhan Gülmüş, Kartalpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu, STK Başkanları ve Sporseverler katıldı.

Cevizli Anadolu Spor Kulübü Başkanı Dursun Civak Selamlama konuşması yaparak, katılan misafirlere “Hoş geldiniz” dedi. Gecede Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman ve Elazığ Dernekleri Federasyon Başkanı Faik İçmeli’ye katkılarından dolayı plaket verildi.

Daha sonra gecede bir ilk yaşandı ve Cevizli Anadolu Spor Kulübü futbolcuları sahnede Yönetim Kuruluna ve Başkanına plaket takdim ettiler.

Gece daha sonra bir birinden güzel şarkılarla ve katılımcıların müzik eşliğinde oyunları ile son buldu. Katılımcılar günün anısına fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler.

Cevizli Anadolu Spor Kulübü Şu isimlerden oluşuyor;

1-Fikret Bingöl
2-Süleyman Bozkurt

3-Ramazan Sak

4-Yavuz İçmeli
5-Memiş Dikilitaş
6-Muharrem Sağlam
7-iskender Ayyıldız
8-Kadem Özden
9-Halil Türközü
10-Yalçın Akyıldız
11-Olcay Özgün
12-Zeki Karakelle
13-Turgut Çevik
14-Ali Kemal Güngör
15-Alaattin Keleş

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 01:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17