Yeşilyurt'u Canlı yayın gerdi, Meclis 7 dakika ara verdi.

Kartal Belediye Meclisi bazen tiyatroyu aratmıyor.

Yeşilyurt'u Canlı yayın gerdi, Meclis 7 dakika ara verdi.
Kartal Belediye Meclisi 21-10-2016 Cuma günü bütçe görüşmeleri için toplandı.

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün her zamanki gibi önemsemeyip, mazeretle katılmadığı mecliste ilginç olaylar yaşandı.

Ak Parti Grup başkan vekili Temel Yaz kürsüde bütçe ile ilgili eleştirilerini yaparken, Meclis üyesi Metin Bektaş Cep telefonuyla facebook'tan canlı yayın yaptı. Buna öfkelenerek itiraz eden Hüsnü Yeşilyurt, Meclis başkanını uyararak Metin Bektaş'ın canlı yayın yapmasını engellemesini istedi.

Kürsüde konuşan Yaz "Sayın başkan bu toplantı halka ve basına açık toplantıdır. Canlı yayın zaten yapılıyor." dedi. Metin Bektaş "Bakın bizler sessiz kaldıkça Yeşilyurt'un başkan yadımcısı olması nedeniyle her yere müdehale etme yetkisi vermez ki. Neden korkuyorsunuz. Sizi de çekiyorum, meclisi de çekiyorum" dedi.

Hüsnü Yeşilyurt "Neden korkayım? Senin bu yaptığın ahlaki değil." diye cevap verdi. Yeşilyurt'a kızan Bektaş ahlakı senden mi öğreneceğiz" diyerek tepki gösterdi.

Yeşilyurt'un müdehalesiyle Belediye meclisinin lüzumsuz yere gerilmesi üzerine, meclis başkanı Ali Ekber Şahin "Meclise 7 dakika ara veriyorum" diyerek meclisi durdurdu. Yedi dakika sonra meclis kaldığı yerden devam etti.



Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2016, 02:01

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17