Yedihilal Derneği’nin Kartal Şube Başkanı Yaşar AKÇAY

Yedihilal Derneği’nin Kartal Şube Başkanı Atandı!

Yedihilal Derneği’nin Kartal Şube Başkanı Yaşar AKÇAY

2012 Kasım ayında köklerine bağlı, mirasını reddetmeyen bir anlayışla zorlu bir sefere niyet ederek yola çıkan Yedihilal derneği;



Medeniyetimizin değerlerini esas alan, ahlaki değerleri gelişmiş, başkalarının hukukuna riayet eden, hür fikirli, vicdan sahibi, birikimli ve donanımlı, aklıselim nesiller yetiştirmek, yetişen bu nesille toplumda bu özelliklerin kalıcı bir şekilde tesis edilmesini ve yaşatılmasını sağlamak. Özellikle ayrışmanın ve sosyal sorumsuzluğun zirve yaptığı bir dönemde, emin insanların birlikte yola düşmesini ve yola düşenlerin de birbirlerine düşmeksizin hedefe yönelmesini savunan , insanlık tarihi boyunca süregelen Hak-Batıl mücadelesinde saf tutma hedefindedir.


Bu hedefler çerçevesinde yola çıkan Yedihilal derneği 2014 yılından itibaren Türkiye geneli teşkilatlanma çalışmalarına başlanmış ve çok büyük teveccühle karşılaşarak, Türkiye genelinde birçok il ve ilçe de teşkilatlanmasını sürdürmektedir.


Bu çerçevede Kartal İlçemizde de teşkilatlanma çalışmalarına başlayan Yedihilal Derneği Kartal Şube Başkanlığına Yaşar AKÇAY getirildi.


Düzenlenen törenle Kartal şube başkanlığına getirilen Yaşar AKÇAY’ın yaptığı konuşmada, Yedihilal Derneğinin hedefleri doğrultusunda çalışmalara başlayacaklarını ve yol arkadaşlarıyla birlikte Kartal gençliğine hizmet vereceklerini belirterek, aramıza yeni katılacak arkadaşların da gayretleri ile Milli Manevi değerlerine bağlı gençliğin yetişmesi için üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceklerini söyledi.

Yaşar AKÇAY özgeçmişi;

1978 yılında Trabzon’da doğdu.İlkokulu köyünde okuduktan sonra Arsin Yeşilyalı Kuran Kursunda hafızlık yaptı.Ortaokulu Arsin’de, liseyi Düzköy’de okuduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinde 2004 yılında mezun oldu.


Kartal Kurfalı Merkez Camiinde görev yaptıktan sonra, askerlik dönüşü 2006-2008 yıllarında Anadolu Gençlik Derneği Kartal şubesinde Ortaöğretim komisyon Başkanı, ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2008 yılında itibaren 4 yıl özel bir kolejde öğretmenlik yaptı. AGD il yönetiminde görev aldı.2012 yılında itibaren Din Görevlisi olarak Kartal’da hizmet etmektedir. Evli ve 1 kız babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 13:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Alataş
Kemal Alataş - 10 yıl Önce

Yedi Hilal derneğimizin Kartal gençliğine daha iyi hizmetler verebilmek için çıktığı bu mukaddes yolda yapacağı çalışmalarda Kartal şube Başkanı ve ekibine başarılar dilerim.Kartalımızın gençliğine ve tüm gençlerimize hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner17